Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřebovala bych poradit, kde najdu na internetu tento formulář, na zapisování měření tlaku.
Jakmile je tlak špatný, tak zápis zčervená. Nyní nevím, kde jsem tento formulář našla.
Děkuji všem za radu. Viky
Ve vaší tabulce se nejedná o nic jiného, než o průběžné sledování tří hodnot během nějakého času. Jestli umíte jen trochu zacházet s Excelem, pak vám vytvoření ecxelácké tabulky bude trvat asi tak půl minuty a budete ji mít i s grafem. Jestli si nevíte rady, pak mi napište do pošty.
doplněno 01.12.13 13:24:oukej. Tak jsem ji vytvořil. Kdo ji chcete, napište mi do pošty a potom ji případně vložte někam na web, ať si ji může vzít kdo potřebuje. Čím je TK vyšší, tím je formátování výraznější. A teď mám ještě technickou poznámku k první radě shora. Tabulka v odkaze v první radě shora není tabulka, ale snad nějaký doplněk či co. Nechová se zrovna přátelsky, proto radím : nestahovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.