Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuji radu Seznámila jsem se na jedné akci s jedím klukem, dala jsem mu kontakt a poté jsme si napsali. Napsal mi,jestli si někam nepůjdeme sednout, ale já jsem to tak nějak..řekněme hnusně zakecala. Pak se znovu tedy zeptal (napsal) a já to ignorovala. Důvod jsem měla a to ten, že je to ten typ kluka, co má milion holek co po něm šílí a kterým se líbí a on toho podle mě jednoduše využívá. Hlavně jsem nechtěla být ta "další nekolikátá" co hned kývne. Pak jsem si to ale rozmyslela a napsala jsem mu, že se omlouvám, že jsem neodepsala. On napsal jen že se nic nestalo. Čekala jsem, že třeba napíše jestli teda někam půjdu, ale vlastně po tom se ani nedivím, že to nenapsal. Já teď nemam špatný pocit z toho, že jsem ho odmítla..ale i bych s ním někam klidně ráda šla. Říkám si, že přesto že má strašně holek kolem sebe (má plnou schránku přátel na facebooku), tak bych to třeba i mohla být já, do které se zamiluje a která bude ta "pravá". Prostě jen si někam vyjít a poznat se... tak si teď říkám, myslíte, že má cenu, abych mu napsala jestli jeho nabídka stále platí? Nechci být vlezlá...nikdy to nedělám, nerada jsem odmítnuta. Ale něco mi říká, že by to mohlo vyjít...
Ahoj. deniso, zdání někdy klame. Člověk může být obklopený spoustou lidí a přesto se může cítit sám...Proč byste to nemohla být právě Vy, která ho zaujme a bude něčím víc...Věřte si, nebojte se, zjistit to. Pokud Vás odmítne, pak budete alespoň vědět, že jste to zkusila a udělala něco proto, aby se mohl rozhodnout...Dejte sama sobě šanci a buďte nad věcí. Buď to vyjde, nebo ne. S odmítnutím se setká za život každý člověk...Zeptejte se ho a uvidíte. Hodně štěstí!
doplněno 30.11.13 19:59:Opr. Deniso...
Já to vidím jinak. Omluvila jste se, že jste neodepsala, další krok byl na něm. Kdyby o Vás byl opravdu měl zájem, už by jej projevil.
Ale chcete-li být "x-tá" (což tvrdíte, že nechcete), klidně se mu připomeňte/vnuťte.
doplněno 01.12.13 02:01:PS: Berte mne s rezervou (už jsem starší ročník). Podle mne by měl zájem projevit muž.
No ja si myslim, ze tazatelka vlastne nevi co chce. On se ji zeptal 2x, ona ani jednou neprojevila zajem se sejit. Ergo byt na jeho miste, tak je pro me zprava jasna, a to sice, ze nema zajem.
Jde o to, že on byl v jedné televizní soutěži a tudíž lidi, co na to koukali ho znají, protože se slušně umítil. Díky svému image je zvyklý, že ho dost lidí /holek/ pozná. Je zvyklý na to, že když se prostě nějaké holky zeptá, jestli s ním někam nepůjde, tak ona se z něj hned po* a jde. Ale to já nechci být tak laciná a hned jak si vzpomene tak jít. Chtěla jsem ho vyvézt z omylu, že každá si z něj sedne za zadek, protože já se rozhodně neposadila. Ale na druhou stranu to může být milý kluk. Já si o něm udělala jistou představu a to dost negativní, vím, že takový třeba vůbec není! Ale po tom, co jsem se teda omluvila, že jsem neodepsala, tak si také myslím, jak už tady mi někdo napsal, že kdyby opravdu měl zájem, zeptá se potřetí. Ale já jsem zase jenom ta nějaká x-tá co mu vyplní den, přeci proč by měl stereotyp furt stejné holky... A jelikož už to nenapsal, tak tím jaksi vyjel ze scénáře, který jsem si u něj představovala. A teď teda řeším, mám mu napsat, jestli teda nabídka ještě platí? Jde o to, že přesto všchno co jsem tady už napsala, přesty fakty, tak prostě přeci je to taky jen člověk a kdyby se stalo to, že si sedneme, tak i když bych byla xx-tá, tak můžu být alespoň na nějaký čas ta pravá, co ho něčím zaujme, třeba jen tím, že jsem hned nešla jak on písknul... Buď mě vůbec neodepíše, nebo to nějak zakecá takže také nic, nebo to přijme...Ale nic horšího už se stát nemůže?! Vždyť už ho nikdy třeba neuvidim... A jelikož jsem přesně ten typ holky, co takhle odmítá odmítá a pak toho lituje...kolikrát už jsem si říkala "a kdyby" "kdybych šla" ... Možná bych se měla ze svých chyb poučit abych si pak nevyčítala, že jsem neudělala žádný krok dopředu. Protože za rok mu těžko budu psát, jestli jeho návrh stále platí...
Podle mne by měl zájem projevit muž.
Jak pise kaluzer. On zajem projevil 2x, ona zajem ani jednou neopetovala.
Vyrizeno, zivot jde dal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.