Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
doposud jsem kouřil klasické cigarety, ale ze zdravotních důvodů (astma, alergie) jsem musel přestat. Nekouřil jsem nějak moc denně, tak nějak kolem 7-8 denně. Vyjímečně více. Jinak žiju zdravě.
Teď jsem si na radu kamarádky zakoupil elektronickou cigaretu, neboť jsem potřeboval určitou náhražku. Elektronickou cigareta je super, kouřím jí více, než klasické cigarety a mám náplň čokoládovou s 24 mg. nikotinu. Mám moc rád čokoládu.
Slyšel jsem, že je mnohem zdravější, než klasická (nejsou dehty, další škodlivy) a navíc samotný nikotin není zas tak škodlivý a někdy i prospěšný! (Parkinsonova choroba, Alzhamer. nemoc.) Kouřím jí teď dost často.
Chci se zeptat, jaký máte názor na elektronickou cigaretu? Máte s ní menší absťáky?
Používáte ji někdo?
Je samotný nikotin nějak prospěšný?
Nevadí elektr.cigareta na astma?
Ber jí pouze jako náhražku běžné cigarety která méně škodí a dá se bez ní mnohem snáz vydržet. Dost mě zaráží že kouříš dost 24mg. Kupuj pouze kvalitní a značkové nic jiného nevyplatí se to . Já beru pouze náplně liqua ale začínal jsem na 18mg a ted asi po roce a půl už jedu přes půl roku 6mg . Je strašně snadný se nikotinem předávkovat takže bacha. Celkově na ní zůstane 1z10 kuřáků já jsem si za dobu co jí mám nezapálil ani jednu klasickou a jsem s ní strašně spokojenej.
to už se tu řešilo...
poradte.cz/...
(no, trochu mě překvapuje, že vám elektronická cigareta nevadí při astmatu - třeba je výrazně bezproblémovější než ta klasická..., já tomu sice úplně nevěřím, ale mám jen malé praktické, a vlastně žádné pořádné teoretické znalosti - ono možná žádné pořádné teoretické znalosti (na základě vědeckých výzkumů) zatím ani neexistují)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.