Nejste přihlášen/a.
Partner neví, co k Vám cítí, a opakuje Vám to, přestože ví, že Vás to trápí? Vy neste moc přítulná, přestože víte, že to partnerovi vadí? Přestože neste moc přítulná, a nedáváte moc své city najevo, chcete, aby se partner choval jinak?
Nějak se v tom ztrácím ...
Ahoj, janulko -
mně se to moc nezdá. Na Tvém místě bych se na partnera raději moc neupínala a počítala se vším -
- pokud má nějaký problém, může to být i problém se slečnou - a zřejmě si ho potřebuje vyřešit sám. Myslím, že Ti nezbývá nežli čekat, až se sám ozve, anebo se od něj odpoutat. Jistě jsi ještě moc mladá na to, abys se trápila v neperspektivním vztahu.
Taky se omlouvám za tykání a zdravím. Marcela.
Ahoj. V tomto období má splín čím dál více lidí. Netlačte na něho, aby Vás ujišťoval o své lásce. Nechte ho, ať si to srovná v hlavě sám. Třeba má nějaké problémy, o kterých s Vámi nemluví atd. Vy sama nevíte, jestli dál do vztahu máte investovat čas a city? Pak si myslím, že v tom také nemáte moc jasno... Počáteční zamilovanost časem vyprchá u každého. Zkuste spolu trávit více času a být k sobě ohleduplní. Komunikujte spolu. Já bych zatím žádné závěry nedělala, ale každý jsme jiný. Záleží jen na Vás, zda o vztah stojíte a zda je vám v něm oběma dobře. Mráčky se objeví čas od času všude...
doplněno 30.11.13 11:10:Ultimata city nevyřeší. Zapřemýšlejte i sama nad sebou. Pokud Vám partner nedává to, co potřebujete, proč s ním tedy jste?
Důvěra ve vztahu je důležitá. Bez ní to nemůže fungovat. Je přirozené, že když má člověk někoho rád a záleží mu na něm, že se o něho bojíme. Také je pravda, že snaha jen na jedné straně nestačí. Nepochybujte o sobě ani o něm. Věřte si. Je spousta lidí, kteří o svých citech neumí mluvit a třeba je neumí ani projevovat druhému tak, jak by potřeboval. Netrapte se, zkuste na vztahu zapracovat oba dva a opravdu komunikovat, protože to je stejně důležité, jako důvěra...
doplněno 30.11.13 11:59:To chápu. Třeba je to dobře, že to nyní necháte na něm..Pokud Vás má rád, měl by se snažit. Vy si nic nevyčítejte, potřebujete si psychicky od něho asi i chvíli odpočinout.
doplněno 30.11.13 12:42:Pokud Vám říká, že o Vás nechce přijít, pak předpokládám, že mu budete chybět a ozve se. Třeba si v klidu urovná vše v hlavě a přijde na spoustu věcí. Třeba i na to, v čem dělá chyby...Držím palce.
Moje zkušenost je taková:
Když jsem nevěděla, jestli někoho miluju, nebo ne, tak jsem ho nemilovala. A řeči ohledně kamarádství mi zní taky zvláštně.
Nabízí se možnost, že přítel není z nějakého důvodu ve vztahu spokojený a ikdyž tě má rád, že myslí, že takhle žít do nekonečna nebude.
Zaměřila bych se na to, jak je ve vztahu tobě. Jestli tě ten vztah naplňuje, i přes všechna ta trápení ... řekla bych že moc ne...
Tvé rozhodnutí by mělo záviset na tvých pocitech a ne na tom, zda tě on miluje, nebo ne...
ps. omlouvám se za tykání...
jenže ono to může být také tak, že tě nemiluje ale nechce být sám...
spoustu lidí je s někým jenom proto, že se bojí být bez nikoho...
Nechci říkat, jak to má konkrétně on...
Spíš bych se zamyslela, jestli myslíš, že dokáže být sám, jestli toto nemůže být jeho případ
Proč není vztah pespektivní? Má teda vůbec cenu v něm pokračovat, nebo raději co nejdřív se pokusit o perspektivní vztah jinde? No a pokud nejste moc přítulná, přeloženo jste "studená jako psí čumák", ani se mu moc nedivím. Takový typ holek je oblíbený akorát u chlapů, kteří touží žít pouze v jakémsi formálním manželství, aby na ně okolí nekoukalo blbě. To asi nebude případ Vašeho partnera - asi si před vánoci ještě víc než přes rok uvědomuje, že potřebuje partnerku, která dokáže dávat najevo city.
Taky pořád se ho ptáte, miluješ mě, chceš se mnou být, co ke mě cítíš, ono to za čas otráví, neptejte se, at se vyjádří sám. A když nebude nic říkat, tak podle skutků poznáte jestli vás má rád. Mě se někdo takhle pořád ptát, tak nevím asi bych odpověděla no jooooooooooo už s tim nevotravuj.
jak zní otázka? co si máte myslet o chování vašeho partnera? podle toho co popisujete tak vás nemiluje.. je jen na vás pokud vám stojí zato nějak se snažit nebo to nechat být...
Říká se, že zásadní věci neexistují jen možná nebo jen z 1/2... A přirovnává se to k těhoteství - žena je buď těhotná nebo ne.. Myslím si že stejné je to i v lásce, buď někoho milujeme a jdeme dotoho naplno nebo ne.. Bohužel často se stává, že někdo si začně s více lidmi a díky tomu pak nedokáže být naplno jen pro jednoho.. Láska by měla dělat vztah výjimečný mezi dvěma lidmi..
janulko moje zlatá - vykašli se na něj - a rozhlédni se kolem, dokud je čas. !
K narozeninám Ti všichni zde přejí hodně zdraví, hodně všeho nejlepšího a hodně ŠŤĚSTÍ - pokud máš štěstí - už není třeba Ti nic jiného přát.! - všechno přijde, protože máš štěstí. ! - Jsi mladá, máš život před sebou - a tak si ho hleď užít, dokud můžeš. Tak zdravím. Marcela.
Je pravda, že kolem vánoc jsou lidé jaksi citlivější, smutnější a unavenější. Má to mnoho příčin, ale o těch není třeba diskutovat. Pokud bych měla stejný zážitek, zcela natvrdo bych si ho přeložila "nemiluje". A zeptala se sama sebe, jak moc mi to vadí. Je to hodně složitá oblast, možná spíš na popovídání než sepisování. Pokud byste měla zájem to víc rozebrat a trochu na tom zapracovat, napište mi prosím na mail. Držím vám palce. egret@centrum.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.