Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partner nevi, co ke mne citi

Od: janulka1235 odpovědí: 31 změna:
Ahoj, partner ma uz par tydnu nejakou spatnou naladu, je trochu odtazity, i kdyz se snazi. Ptala jsem se ho, jestli je do me jeste zamilovany a pry nevi. Zaroven me poprosil, ze kolem vanoc se vzdycky citi spatne, at to s nim jeste ten mesic vydrzim, ze pak to bude dobre. Rekla jsem, ze pokud bych vedela, ze me miluje, tak tu pro nej samozrejme budu. Ale on zase, ze nevi, co ke mne citi, ale ze si mysli, ze je to zpusobeno tou spatnou naladou. Uz jsme meli takovou krizi minuly rok a hodne jsem se trapila, tak nevim, jestli do toho investovat cas a city, kdyz ani nevi co citi. Pry jedine, co vi, ze o me nechce nikdy prijit, i kdybychom nakonec meli byt kamaradi.

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Partner neví, co k Vám cítí, a opakuje Vám to, přestože ví, že Vás to trápí? Vy neste moc přítulná, přestože víte, že to partnerovi vadí? Přestože neste moc přítulná, a nedáváte moc své city najevo, chcete, aby se partner choval jinak?

Nějak se v tom ztrácím ...

janulka1235
hodnocení

Kdybychom se sesli, pokusila bych se to dat nejak do poradku. Ale uz se neozval, tak je asi vyreseno.
martin13

Tak mu zavolejte, kdoví co se děje... promluvte sním.

janulka1235
hodnocení

Ja jsem delala prvni kroky porad a vzhledem k vecem, ktere mi rekl, se nechci nikomu vnucovat. To si musi ujasnit sam, jak moc jsem pro nej dulezita.
martin13

Pak to neřešte a zapomeňte naněj..

janulka1235
01.12.13 16:37
hodnocení

Snazim se ;)

culdabulda1*
hodnocení

1x

Ahoj, janulko -

mně se to moc nezdá. Na Tvém místě bych se na partnera raději moc neupínala a počítala se vším -

- pokud má nějaký problém, může to být i problém se slečnou - a zřejmě si ho potřebuje vyřešit sám. Myslím, že Ti nezbývá nežli čekat, až se sám ozve, anebo se od něj odpoutat. Jistě jsi ještě moc mladá na to, abys se trápila v neperspektivním vztahu.

Taky se omlouvám za tykání a zdravím. Marcela.

hodnocení

0x

Ahoj. V tomto období má splín čím dál více lidí. Netlačte na něho, aby Vás ujišťoval o své lásce. Nechte ho, ať si to srovná v hlavě sám. Třeba má nějaké problémy, o kterých s Vámi nemluví atd. Vy sama nevíte, jestli dál do vztahu máte investovat čas a city? Pak si myslím, že v tom také nemáte moc jasno... Počáteční zamilovanost časem vyprchá u každého. Zkuste spolu trávit více času a být k sobě ohleduplní. Komunikujte spolu. Já bych zatím žádné závěry nedělala, ale každý jsme jiný. Záleží jen na Vás, zda o vztah stojíte a zda je vám v něm oběma dobře. Mráčky se objeví čas od času všude...

doplněno 30.11.13 11:10:

Ultimata city nevyřeší. Zapřemýšlejte i sama nad sebou. Pokud Vám partner nedává to, co potřebujete, proč s ním tedy jste?

janulka1235
hodnocení

Chapu, ze ma nekdo splin, ale podle me vztahu neprospiva, kdyz jeden obcas vaha, jestli druheho miluje nebo ne. Takovou krizi uz jsme meli a natrapila jsem se azaz. Tenkrat jsem mu rekla, ze jestli se to stane jeste jednou, ze uz v tom nebudu chtit pokracovat. Vi, ze me takovym chovanim trapi.
janulka1235
hodnocení

Jinak k te komunikaci, ta prave z meho pohledu moc nefunguje. Obcas ano, kdyz se bavime osobne, ale ted se z jeho popudu ani moc nevidame, o to je to tezsi. Nechala jsem to ted byt a rekla si, ze pokud bude chtit, tak se ozve.
janulka1235
hodnocení

Nevim, prijde mi, ze kdyz se objevi nejaky problem, snazim se jen ja ho vyresit. Pripadne udrzet nas vztah. Jsem z toho uz vycerpana. Mozna se na to koukam ze spatneho uhlu a on to vidi jinak. Jen po te krizi pred rokem uz mam problem s duverou. I kdyz se objevil sebemensi problem, chytala me panika, ze se zase vsechno po... a ja budu bez nej.

Důvěra ve vztahu je důležitá. Bez ní to nemůže fungovat. Je přirozené, že když má člověk někoho rád a záleží mu na něm, že se o něho bojíme. Také je pravda, že snaha jen na jedné straně nestačí. Nepochybujte o sobě ani o něm. Věřte si. Je spousta lidí, kteří o svých citech neumí mluvit a třeba je neumí ani projevovat druhému tak, jak by potřeboval. Netrapte se, zkuste na vztahu zapracovat oba dva a opravdu komunikovat, protože to je stejně důležité, jako důvěra...

doplněno 30.11.13 11:59:

To chápu. Třeba je to dobře, že to nyní necháte na něm..Pokud Vás má rád, měl by se snažit. Vy si nic nevyčítejte, potřebujete si psychicky od něho asi i chvíli odpočinout.

doplněno 30.11.13 12:42:

Pokud Vám říká, že o Vás nechce přijít, pak předpokládám, že mu budete chybět a ozve se. Třeba si v klidu urovná vše v hlavě a přijde na spoustu věcí. Třeba i na to, v čem dělá chyby...Držím palce.

janulka1235
hodnocení

Mne bohuzel prijde, ze na tom vztahu pracuju jen ja. Proto jsem to ted nechala byt a predpokladam, ze kdyz bude chtit, tak se ozve. Jen si rikam, jestli jsem se nemela snazit vic. Na druhou stranu uz na to nemam energii. Potrebuju u nej tu snahu taky videt.
janulka1235
hodnocení

Myslite, ze na to se muzu spolehnout, ze kdyz me ma rad, ze se ozve?
janulka1235
hodnocení

Dekuju, moc mi to pomohlo.

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Řeknu ti to tvrdě, ale mužskou logikou. Uvědom si, že se blíží Vánoce. Musel by ti něco koupit. Když se rozejdete a po Novém roce se k sobě vrátíte, ušetří spoustu peněz...

vecernicek*
hodnocení

0x

Moje zkušenost je taková:

Když jsem nevěděla, jestli někoho miluju, nebo ne, tak jsem ho nemilovala. A řeči ohledně kamarádství mi zní taky zvláštně.

Nabízí se možnost, že přítel není z nějakého důvodu ve vztahu spokojený a ikdyž tě má rád, že myslí, že takhle žít do nekonečna nebude.

Zaměřila bych se na to, jak je ve vztahu tobě. Jestli tě ten vztah naplňuje, i přes všechna ta trápení ... řekla bych že moc ne...

Tvé rozhodnutí by mělo záviset na tvých pocitech a ne na tom, zda tě on miluje, nebo ne...

ps. omlouvám se za tykání... :)

janulka1235
hodnocení

Jenze ja mu rekla, ze pokud me nemiluje, at to rekne narovinu, ze z jeho zivota odejdu. Coz on z nejakeho duvodu nechce, ma pocit, ze me hrozne potrebuje. Nekolikrat jsem mu rekla, at jedna narovinu, prece vim, jestli nekoho miluju nebo ne. Nebo se pletu?
vecernicek*

jenže ono to může být také tak, že tě nemiluje ale nechce být sám...

spoustu lidí je s někým jenom proto, že se bojí být bez nikoho...

Nechci říkat, jak to má konkrétně on...

Spíš bych se zamyslela, jestli myslíš, že dokáže být sám, jestli toto nemůže být jeho případ

janulka1235
hodnocení

Sam byl roky, tak predpokladam, ze to umi, ale kdo vi... Spis si myslim, ze se mnou hraje hloupou hru typu nevim, jestli te miluju, tak se snaz. Ja mu to totiz nerikam a nejsem moc pritulna, coz mi rekl, ze mu vadi. Nas vztah neni z urcitych duvodu perspektivni, takze pochopim, kdyz bude chtit odejit, ale rada bych to vedela a ne hrala hry na city.

Proč není vztah pespektivní? Má teda vůbec cenu v něm pokračovat, nebo raději co nejdřív se pokusit o perspektivní vztah jinde? No a pokud nejste moc přítulná, přeloženo jste "studená jako psí čumák", ani se mu moc nedivím. Takový typ holek je oblíbený akorát u chlapů, kteří touží žít pouze v jakémsi formálním manželství, aby na ně okolí nekoukalo blbě. To asi nebude případ Vašeho partnera - asi si před vánoci ještě víc než přes rok uvědomuje, že potřebuje partnerku, která dokáže dávat najevo city.

madla*
hodnocení

0x

Taky pořád se ho ptáte, miluješ mě, chceš se mnou být, co ke mě cítíš, ono to za čas otráví, neptejte se, at se vyjádří sám. A když nebude nic říkat, tak podle skutků poznáte jestli vás má rád. Mě se někdo takhle pořád ptát, tak nevím asi bych odpověděla no jooooooooooo už s tim nevotravuj.

janulka1235
hodnocení

Na tyhle veci se vubec nevyptavam, zeptala jsem se jen z duvodu jeho nekolikatydenniho zvlastniho chovani.

54321odpoved
hodnocení

0x

jak zní otázka? co si máte myslet o chování vašeho partnera? podle toho co popisujete tak vás nemiluje.. je jen na vás pokud vám stojí zato nějak se snažit nebo to nechat být...

janulka1235
hodnocení

No nechala jsem to byt, pokud mu budu chybet, ozve se, pokud ne, tak asi neni ceho litovat...
54321odpoved

Říká se, že zásadní věci neexistují jen možná nebo jen z 1/2... A přirovnává se to k těhoteství - žena je buď těhotná nebo ne.. Myslím si že stejné je to i v lásce, buď někoho milujeme a jdeme dotoho naplno nebo ne.. Bohužel často se stává, že někdo si začně s více lidmi a díky tomu pak nedokáže být naplno jen pro jednoho.. Láska by měla dělat vztah výjimečný mezi dvěma lidmi..

qwe*
hodnocení

0x
Ahoj. Já si myslím, že Vás má rád pořád.. to přece nedává smysl, aby Vás o Vánocích nemiloval, potom přes rok miloval a pak na Vánoce zase ne.. myslím že toho má dost např. Vybírání dárků -> finanční potíže, třeba nemá toto období z nějakého důvodu rád nemá rád zimu nebo tak něco. Já osobně si myslím, že Vás miluje pořád, ale touhle dobou Vám to dává míň najevo.. zkuste si s ním sednout a promluvit, třeba Vám řekne co se děje..
janulka1235
hodnocení

On mi to primo rekl, ze nevi... Ma nejake financni problemy, to je pravda a taky je pravda, ze vypada stastne kdyz je se mnou. Jen me mrzi, ze se neumi vyjadrit a vedome me tim trapi. Rict mi, miluju te, ale ted mam problemy, tak tu pro nej budu.

janulka1235
hodnocení

Co delat, kdyz mi dnes ani nepopral k narozeninam? Vykaslat se na nej?
culdabulda1*

janulko moje zlatá - vykašli se na něj - a rozhlédni se kolem, dokud je čas. !

K narozeninám Ti všichni zde přejí hodně zdraví, hodně všeho nejlepšího a hodně ŠŤĚSTÍ - pokud máš štěstí - už není třeba Ti nic jiného přát.! - všechno přijde, protože máš štěstí. ! - Jsi mladá, máš život před sebou - a tak si ho hleď užít, dokud můžeš. Tak zdravím. Marcela.

egret*
hodnocení

0x

Je pravda, že kolem vánoc jsou lidé jaksi citlivější, smutnější a unavenější. Má to mnoho příčin, ale o těch není třeba diskutovat. Pokud bych měla stejný zážitek, zcela natvrdo bych si ho přeložila "nemiluje". A zeptala se sama sebe, jak moc mi to vadí. Je to hodně složitá oblast, možná spíš na popovídání než sepisování. Pokud byste měla zájem to víc rozebrat a trochu na tom zapracovat, napište mi prosím na mail. Držím vám palce. egret@centrum.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]