Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostipany zadek,co na to?

Od: silvie007 odpovědí: 3 změna:
Dobry vecer,
prosim Vas jsem holka,je mi 19 a mam hrozne ostipany zadek.Jsou tam jakoby bedary,nebo nevim.Pry je to ze zachodu.Strasne bych se toho chtela jednou pro vzdy zbavit.Koupu se poradne kazdy vecer.
Dekuji za odpovedi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Pokud nechcete hned běžet k lékaři, ale zkusit jednoduchý způsob, kupte si v lékárně mýdlo A-sun, 7mi procentní s ichtamolem. Je tmavé barvy, stojí okolo 60ti korun. Navlhčit, vytvořit hustou pěnu, nanést na postižené místo. Nechat 1 až 2 minutku působit. Je to i v návodu. Používat třeba 14 dní, nebo podle potřeby, tak dlouho, dokud se stav nezlepší. Mě toto mýdlo vyléčilo hrubou kůži na lokti a asi pěticentimetrový flíček hrubé kůže na stehně. Prodávají se i jiná, třeba sírové mýdlo, ale s tímhle mám nejlepší zkušenost. Umyji se s ním celá, je to proti plísni, nebo jako prevenci. U lékaře dáte poplatek, v lékárně též za recept, takže to máte za stejné peníze, ne-li levnější.

Pohance dávám bod a ještě dodám. Chce to bavlněné kalhotky. Naprosto bez příměsí umělotiny. Takové, které kryjí celý zadek.

hodnocení

0x

Navštivte dermatologa (kožaře), jen ten může určit léčbu Vašeho problému. Pokud problém nebudete řešit s odborníkem, stane se chronickým!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]