Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje pisnicka?

Od: bartas* odpovědí: 6 změna:
Dobry den. Nekdo nazpival pisnicku myslim ze chinaski ale nejsem si jisty. Zpiva se vni: jednou si najdu malej byt a tam budu jen tak zit a snit... nevi nekdo nazev? Dekuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

doplněno 06.01.14 20:48:

1+1

bartas*
hodnocení

Jj dekuji. to je ono.
lidus*
Nebyla jsem si tou skupinou jistá a než jsem to našla už jste byli rychlejší. Už ani nedivím se Jak věci otáčí se Z radosti splín Si klidně vrhá stín Sám sebe nepoznávám Dobrovolně se vzdávám Můj přítel strach Už troubí na poplach Člověk, když nachází se Opět na známém místě Výchozí bod Mu vlastně přijde vhod Stačí tak strašně málo Aby se ukázalo Pro jedno kvítí se slunce nerozsvítí Někde si najdu malej byt A tam si budu jen tak žít A snít To je můj utajený svět 1+1 tam a zpět A zpět Možná že štěstí mívá Kdo to tak neprožívá A možná ne To ať skryté zůstane Najednou šanci dávám I nepatrným zprávám Hledaný klid Teď toužím podplatit Co tentokrát mi chystá Osud já optimista Doufám, že zachytí Mě do sítí Stačí tak strašně málo Aby se ukázalo Pro jedno kvítí se slunce nerozsvítí Někde si najdu malej byt A tam si budu jen tak žít A snít To je můj utajený svět 1+1 tam a zpět A zpět Někde si najdu malej byt A tam si budu jen tak žít A snít To je můj utajený svět 1+1 tam a zpět A zpět A zpět Někde si najdu malej byt A tam si budu jen tak žít A snít To je můj utajený svět 1+1 tam a zpět A zpět

miklous*
hodnocení

0x
Není to "Signální"? Nejsem si jistá...
bartas*
06.01.14 20:46
hodnocení

Nn

jm*
06.01.14 20:45
hodnocení

0x

Můj svět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]