Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průběh maturitního plesu

Od: anzionka® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, byla jsem donucena jít na jeden maturitní ples. Vzhledem k tomu, že jsme nikdy na žádném nebyla, bych někoho chtěla poprosit o přesný popis toho, co se tam bude dít. Jediné co vím, je to, že nejdříve bude šerpování maturantů.

Zajímá mě, kde si koupím lístek, když si ho mám zakoupit na místě. Najdu to místo? Kam si sednu, je tam nějaký zasedací pořádek? Musím tančit, i když netančím? Jak je to s nápoji, návštěvník si to platí sám? A co tombola, jak to chodí?

Děkuji za každou zkušenost. Anzionka.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Lístky ti nejlip sežene maturant. Ve větších městech bývá problém lístky na místě dokoupit a když tak dostaneš už jen k stání. Co se týče útraty za jídlo a pití tak počítej s tím že to samozřejmě půjde z tvé kapsy ( pokud si neseženeš osobního sponzora ).
Napřed probíhá zdlouhavé představení všech žáků maturitních tříd celé školy, pak se jim hází na parket drobný pro štěstí načež proběhne bitva o peníze a pak už příjde na řadu klasický ples. Větší školy mají vedle hlavního sálu zaplacený i druhý s diskotékou kam se vypaří nadpoloviční většina mladých a zbytek polkuje a valčíkuje s rodiči a učitelským sborem na hlavním sále.
hodnocení

Díky moc. A není to jen o tančení, když netančím, tak co tam budu dělat? Jinak lístky snad seženu na místě, aspoň mi to ta dotyčná tvrdila. A bude tam nějaká šatna, kam si budu moci odložit kabát?

Maturáky se většinou tváří jako Hochnóbl záležitost kde jsou kvádra a velké róby životní nutností takže šatna na odložení civilu bude samozřejmostí. Do tance tě samozřejmě žádný náhončí nutit nebude ale nemusíš z toho mít osypky. Kapela ví že hraje pro mladé takže to s dechovkou určitě nebude přehánět. Dojde spíš na blues = ploužáky a pak plesová klasika - od abby po kabáty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]