Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Au pair v Anglii - jak na to?

Od: bibina* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Přemšlím o tom,že by co nejdříve chtěla pracovat v zahraničí, tj dělat au-pair ve Velké Británii,potřebovala bych si tam vydělat nějaké ty finance, ale nevím jak to přesně funguje. s jazykem žádný problém nemám, umím anglicky,takže se i domluvím. Nevíte někdo, jak to tamc hodí? Kolik je možnost si tam vydělat? Vím od známých, co tam byly, tak říkají ,že platově je to tam opravdu lepší nežli u nás. A prý že to nějak funguje přes agenturu?,ale nevím v jakém smyslu, tak jak to tam vlastně chodí? Chtěla bych tu práci Au pair zkusit ,ale vlastně nevím co mě tam čeká dál, plánuju tam jet i s dcerou.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Zkuste se podivat na studentagency.cz - nabizeji programy a uvadi i minimalni vydelek. Jsou i dalsi agentury, ktere toto nabizeji - muzete porovnat nabidku a podminky.

kikapali*
hodnocení

0x

Já před 6 lety pracovala jako au-pair za 60liber na týden, ale jelikož jsem chodila do školy, tak mě škola stála 40liber, takže jsem hospodařila s málem. Pak jsem si našla práci v kině, kde tuším bylo něco málo kolem 6L za hodinu, od rodiny jsem pak odešla a našla si bydlení v share house, mj. za malou místnost jsem platila 220 L což byla leckdy 1/3 mého platu. Mj. ostaní věci jako jídlo, služby jsou v UK dost drahý, záleží taky na oblasti ve které budete. Já byla v Oxfordu, což je po Londýnu druhé nejdražší město na bydlení. Ale pokud půjdete přes agenturu, tak budete zřejmě zavázána nějakou smlouvou, takže odejít od rodiny a "osamostatnit" se nebude možné. Ale znám holky, které pracují jako au-pair a o víkendech či večerech si přivydělávají úklidy či žehlením atp. ...ale možná, že jsou agentury v tomhle už mnohem víc pružnější a nabídnou něco vyhovujícího, akorát to zaplatíte ;)

sjjd
hodnocení

0x

aupairky jsou ale mladé holky, co chtějí poznat svět lidi a kluturu jinde, většinou před vysokou nebo po vejšce. au pair jsou také ohraničeny věkem, myslím že do 28 let. a další, myslím, že aupair by měly být bezdětné. zkuste práci v anglii, ale ne aupair .. a pokud požadavkum vyhovujete, tak si najděte nějaké blogy holek co tam jsou nebo byly a tam se z toho dozvíte nejvíc, co vás čeká atd.:) hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]