Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz. Chtěl bych v příštím roce vyrazit na Krétu. Tak cca dva týdny. Chtěl bych se podívat na několik míst a potom si zajed i k moři.
Otázka zní, kdy je nejlépe se vydat nad Krétu?
Slyšel jsem že na přelomu září/října vše hezky kvete a je to prý pěkné. Což by bylo fajn protože bych chtěl nějaké fajn fotky udělat. Ale uvažoval jsem i o Květnu nebo červnu. Nevíte jak to vypadá v těchto výše zmíněných měsících na Krétě?
Díky.
Na Krétě jsem byl před dvěma roky uprostřed léta, v době kdy by mělo být teoreticky sucho a vyprahlo. Měl jsem půjčené auto, projel si vnitrozemí a i v tomto období měl ostrov své kouzlo. A lesy byly zelené, ovce bílé a domorodci přátelští. Pokud ti jde o přírodu, doporučil bych spíš západní půlku ostrova a spíš ten květen..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.