Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás, je mi 17 let jsem normální heterosexual už jsem chodil i s pár holkama sex jsem zatím neměl. Ale poslední dobou mě přitahuje zkusit něco s klukem ne uplně, ale třeba jen orální sex. Nikdy si nedovedu představit, že bych s klukem chodil to se mi hnusí, ale tohle mě prostě láka. Jinak holky mě přitahují víc a chodil bych jen s holkou. Ale tohle mě poslední dobou přitahuje. Myslíte, že je to normální. Předem díky za odpověď.
Mi na tom nic tak hrozného nepřijde. Nemyslím si, že jsi bisexuál, protože to bys měl, podle mě, rád obojí pohlaví stejně a dokázal by sis s klukem představit společný život a dokázal by ses do kluka zamilovat. Což nedokážeš. Podle mě seš v sexu prostě takový otevřený typ, který je zvědavý a nevadilo by mu experimentovat. Na tom nic divného či zvrhlého nevidím.
"havrane", pokud se ti líbí děvčata je to normální a jiné tvoje představy se tomu vymykají, možná bys později litoval. Nenuť se do ničeho, co ti není přirozené. - pt
Já si myslím, že chvíli bude trvat, než příjdeš na to, jakou máš orientaci. Nezapomeň, že celý život slyšíš slova teplouš, homouš, buzna, jako slova největšího pohrdání. Prostě si to, dokonce ani sám sobě, nepřiznáš. Výchova a prostředí tě a tvé myšlení o tom, co se má nebo nemá, nějakým způsobem zformovaly. Překonat to, to není vůbec snadné. Překonat to v sobě a pak to říci nahlas, to je nepředstavitelně těžké. Rodičům, kamarádům, společnosti. Musí to být peklo. A neusnadní ti to nikdo. Musíš sám. Proto je tolik nešťasně ženatých a nepřiznaných a tvářících se jako neschopných sexu. I mezi muži i mezi ženami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.