Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěl bych to zkusit s klukem

Od: havran29 odpovědí: 9 změna:

Zdravím vás, je mi 17 let jsem normální heterosexual už jsem chodil i s pár holkama sex jsem zatím neměl. Ale poslední dobou mě přitahuje zkusit něco s klukem ne uplně, ale třeba jen orální sex. Nikdy si nedovedu představit, že bych s klukem chodil to se mi hnusí, ale tohle mě prostě láka. Jinak holky mě přitahují víc a chodil bych jen s holkou. Ale tohle mě poslední dobou přitahuje. Myslíte, že je to normální. Předem díky za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi jsem stará škola. Podle mě to normální není.

ohneta*
hodnocení

1x

Jo je to normální, přírodu neporazíš.

honzmalatny*
hodnocení

1x

Pro někoho to normální je pro někoho zase ne. Já se držím tvrzení že pokud se maji dva nebo tři lidi rádi tak na pohlaví nezáleží.Pokud Tě to láká,jdi do toho ale dej pozor s kým do toho půjdeš.

malina*
hodnocení

0x

Myslím, že budete bisexual - jestli věříte, že něco takového existuje, pokud nevěříte, tak homosexual - časem se uvidí, nelámejte to přes koleno.

hogreta*
hodnocení

0x

Mi na tom nic tak hrozného nepřijde. Nemyslím si, že jsi bisexuál, protože to bys měl, podle mě, rád obojí pohlaví stejně a dokázal by sis s klukem představit společný život a dokázal by ses do kluka zamilovat. Což nedokážeš. Podle mě seš v sexu prostě takový otevřený typ, který je zvědavý a nevadilo by mu experimentovat. Na tom nic divného či zvrhlého nevidím.

pt®
hodnocení

0x

"havrane", pokud se ti líbí děvčata je to normální a jiné tvoje představy se tomu vymykají, možná bys později litoval. Nenuť se do ničeho, co ti není přirozené. - pt

sicca

ale on se nenutí, ono ho to láká...normální určitě nejsi, když si představím, mít někoho takového za partnera... fuj

radil*
hodnocení

0x

Je to úplně normální. Jednak se ti v tvém věku bouřej hormony, takže chuť zkusit něco zvláštního je normální a jednak je dokázáno, že žádný 4%, ale až 80% chlapů o tom přemýšlí, ale jen mizivá část z nich si to přizná samo sobě, natož okolí. Nech tomu volný průběh, ono se to vyvrbí samo.

hodnocení

0x

Já si myslím, že chvíli bude trvat, než příjdeš na to, jakou máš orientaci. Nezapomeň, že celý život slyšíš slova teplouš, homouš, buzna, jako slova největšího pohrdání. Prostě si to, dokonce ani sám sobě, nepřiznáš. Výchova a prostředí tě a tvé myšlení o tom, co se má nebo nemá, nějakým způsobem zformovaly. Překonat to, to není vůbec snadné. Překonat to v sobě a pak to říci nahlas, to je nepředstavitelně těžké. Rodičům, kamarádům, společnosti. Musí to být peklo. A neusnadní ti to nikdo. Musíš sám. *mala* Proto je tolik nešťasně ženatých a nepřiznaných a tvářících se jako neschopných sexu. I mezi muži i mezi ženami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]