Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit jestli někoho má po rozchodu

Od: vb* odpovědí: 13 změna:
Jak zjistit jestli někoho má po rozchodu. Tajně

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A proč to zjišťovat? Není to náhodou již jenom věc toho dotyčného? Nikomu jinému do toho vůbec nic není.

doplněno 28.11.13 20:51:

Já radím, nezišťovat tajně vůbec nic a nestrkat nos do věcí, které druhého netýkají. Může z tho být pěkná nepříjemnost...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nijak. Soustředit myšlenky na něco/někoho jiného.

doplněno 28.11.13 21:06:

Není nad jasně položenou otázku.

V tomhle případě máš pusu, tak se zeptej. Buď dostaneš do ní nebo po ní.

mech
hodnocení

0x

To může být i TRESTNÝ ČIN ... = M

lidus*
hodnocení

0x

Má nebo nemá, to není vaše starost. Žijte svůj život a ty druhé nechte žít. No ale abych dostála pravidlům, tak vám poradím. Najmněte si schopného detektiva, něco to sice bude stát ale vy budete klidně spát a vědět pravdu.

hodnocení

0x

A není to myšleno tak, že vb má zálusk na ženu, která se právě s někým rozešla? Pokud jde ale opravdu o vaší bývalou, je to nanejvýš nevkusné se o toto zajímat. Natož tajně!

ria*
hodnocení

0x

Má kamarádka byla schopná nakoupit několik sim karet a psát zvému bývalému, jako nějaký jeho ctitelky, když odpovídal, že by se klidně sešel, byla vpohodě, pak začal odpovídat, že někoho má a že se sejít nechce, to už byla naprosto nepříčetná, nemožná, trapná, posedlá - úplně nás svým chováním všechny odehnala.. Tak hodně štěstí v kariéře stalkera.

doplněno 28.11.13 21:18:

hm.. v tom případě divně položená otázka :D - nicméně odpovědi platí.. ;)

vb*
hodnocení

Chci někoho sbalit .Potřebuji zjistit jestli někoho už nemá .
lidus*

Nic nepotřebujete vědět, zkusíte to a buď se chytí nebo ne.

buss

Božínku, bal a zjistíš.

A pokud někoho má, tak to vzdáš? Proč?

zdena*
hodnocení

0x

dyt tam píšete po rozchodu takže jak že chcete někoho sbalit? zvláštní ne?a být váma počítala bych s tím automaticky že někoho má-:)tak to totiž bývá Z

hogreta*
hodnocení

0x

A proč? Pokud jste se rozešli, tak nějakým zjišťováním a sledováním trápíte nejenom svůj protějšek, ale také sám sebe. Čím dřív pochopíte, že je konec, tím líp. Tím dřív budete moc jít dál.

doplněno 28.11.13 22:40:

Aha, teď jsem si přečetla další odpovědi - ono se nejedná o vaši přítelkyni? Ono to tak totiž docela vyznělo.

V tom případě si ale taky myslím, že není nutné něco zjišťovat. Prostě pokud ji chcete zkusit "sbalit", zkuste to. Jestli má přítele a nebo jestli vás chce, to zjistíte snadno - buď se sbalit nenechá nebo nechá.

doplněno 28.11.13 22:42:

Ale hlavně prosím: dělejte všechno tak, aby nikdy nezjistila, že jste se o ni cokoli takovouhle cestou snažil zjistit! Já zjistit, že si mě můj potencionální partner nějak prověřuje a zjišťuje o mě soukromé věci, tak beru nohy na ramena! Myslete na to.

sara111*
hodnocení

0x

Pokud chodi kolem vaseho domu tak muzes stat u okna a sledovat zda s nekym nepujde kolem. Dalsi moznost je se zeptat jeho kamaradu a kamaradek a nenapadne vyzvidat. Zjistit toto tajne bude dost tezke. A co FB? zkus se podivat na FB :)a nebo se zeptej primo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]