Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaké dobré historické/mytické filmy?

Od: dustycz* odpovědí: 6 změna:

Dborý den, chtěl bych se zeptat jestli neznáte nějaké dobré historické bojové filmy jako je npř. Král Artuš, 10000 B.C, nebo nějaké mytické/fantasy jako je Hobbit, Pán prstenů či Válka bohů. Děkuji (prosím o novější filmy od roku 2000, nejsem moc na "OLD SCHOOL")

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Historické:

Gladiator; Poslední samuraj; Apocalypto; 300: Bitva u Thermpopyl; Válečník; Království nebeské, atd. Viz. např. zde: csfd.cz/...

Fantasy:

Final Fantasy: Esence života; Narnie; Undwerworld; Jeníček a Mařenka - Lovci čarodějnic; Hunger Games; Noční hlídka, atd. Viz např. zde: csfd.cz/...

dustycz*
hodnocení

Ok děkuju, koukám že jsem udělal chybu, protože jsem hledal filmy na amerických serverech...Nikdy bych neřekl se ČSFD bude tak užitečné. Znova dík ;)

neon*
hodnocení

0x

Napadá mě třeba Mongol.

dustycz*
hodnocení

Už jsem viděl ;), ale díky za odpověď...Není to špatný film :D

krvavykomar
hodnocení

0x

Krvavé pobřeží

csfd.cz/...

ze starých pak: El Cid, Juda Ben Hur, Hanibal (tv seriál o nejslavnějším vojevůdci který si drze dovolil přelést Alpy)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]