Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi mám takový dotaz? Už nějakou dobu udržuju takový menší vztah s jednou holčinou , na začátku jsme byli síše kamarádi , ale postupem času jsme k sobě začli mít blíž . Prostě ji chci dostat , protože jí miluju. Teď v pondělí měla svátek , dal sjem jí dárek , kterej vůbec nečekala , totálně jí to dostalo dokonce začla slzet a řekla mi že se jí chce fakt brečet , že jsme užasnej člověk a borec.. Normalně když spolu jdeme ven vodíme se za ruce líbáme se ... dokonce už proběhlo i lehký uspokojování co se týče v sexu , ale zatím z toho neni nic vážnějšího a už to trvá 3 měsíce. Vídáme se jen o víkendu a já byhc od toho čekal maličko víc než jen takhle spolu někde chodit a tak... Myslíte , že bych po tom dárku měl čekat , že se ozve třeba sama , nebo co se týče toho vztahu mám si o tom sní promluvit? Mám strach aby se to nepokazilo uplně . Myslím , že kre mě něco snad taky cítí , ale vím že já ji miluju víc než ona mě ... nevím jak správně reagovat abych o ni nepřišel...Mám jí fakt rád. Ještě jedna věc okolí mě od ní odrazuje at se na ni vykašlu atd... že to neni holka pro mě a tak... Ale já jí miluju a je mi jedno co kdo o ní říká. Co si o tom myslíte?
nikam nespěchej a pozvolna pokračuj v té hře kterou hraješ. Co má přijít to přijde. Spíš bych radil trošku přibrzdit na okolý se moc nekoukat ale realita je taková že většinou mají pravdu a celé ti to řeknou až po vašem rozchodu. Ne nadarmo se říká že láska je slepá. Dej si spíš pozor aby sis tu lásku nekoupil to pak končí rychle , pokud tě chce tak s tebou bude i bez dárků. Každopádně přeju jen to nejlepší
Že je to normální. Tlačení na pilu, ani vážné rozhovory nejsou dobrý nápad. Pokud jste opravdu zamilovanější víc než ona ( pokud to tak cítíte, tak to tak nejspíš bude), tak vám nezbyde, než si užívat každou chvilku s ní, snažit se ovládat, trochu předstírat, že i vy to berete víc zlehka a doufat že se to vyvine i u ní. Je otázka, jestli a jak dlouho to dokážete.
raději se zdržte nějakých procítěných proslovů, protože se může stát, že vaši vyhlédnutou přítelkyni uvedete do těžkých rozpaků a ona se vám začne vyhýbat. Mám pro vás radu. Půjčte si silnější triedr a vezměte vaši vyhlédnutou večer na procházku, podívat se na hvězdy. Večer na západním obzoru nepřehlédnutelně svítí Venuše a v triedru uvidíte, že dělá srpek jako měsíc. Zajděte na nějaké temné osamělé místo, abyste na hvězdy dobře viděli no a zbytek už je na vás. Slov netřeba.
Tak teď v v zimě hvězdy, nevím...
Hlavně si dej pozor, aby nepoznala jak moc ji miluješ. Dělej jako, že ti je s ní jen dobře. A pokud proběhlo "uspokojování" tak se pokus o normální sex. Pozvi ji na večeři, víno, svíčky a postel nedaleko...
doplněno 29.11.13 17:25:Děláš chybu, že na ni tlačíš. Holky se "vážných" vztahů bojí jako čert kříže. Ale jestli o tebe nestojí ani o víkendu tak se na ni vykašli a najdi si jinou.
Zdravím. A kolik je vám let? Pokud ji vážně milujete, kam tolik spěcháte? Za tři měsíce jste spolu celkem daleko. Vodíte se za ruce, líbáte se, i lehké uspokojování již proběhlo, jak říkáte...Jsou páry, které se ani za rok takto daleko spolu nedostanou...Čím víc na ni budete tlačit, aby se vztah posunul Vaším směrem, tím spíš o ni přijdete...Na to hezké se vyplatí počkat. Zarazila mne ta věc, že okolí Vás od ní odrazuje a Vám je jedno, co kdo o ní říká...Kdyby Vám to bylo skutečně jedno a byl jste do ní doopravdy zamilovaný, pak byste to neřešil a nanapsal ani sem. Takže ten červík pochybností ve Vás asi hlodá a ne, že ne. Řiďte se svým srdcem a nespěchejte nikam. Třeba právě toto na Vás ocení ze všeho nejvíce.
To mi hodně připomíná minulé století. Já měl podobnou trpělivost jen v nezkušeném odbobí, když mi bylo 17-19. Na základě svých zkušeností tvrdím, že se čekat nevyplatí. Vztah může být dobrý/špatný nehledě na to, jak dlouho trvá než se od seznámení dostanete do postele. Mně dlouhé čekání většinou pouze otrávilo, nebo v jiném případě bylo mé očekávání vygradováno přiliš vysoko a když došlo na vztah, byl jsem zklamaný. Mnohem lepší je, když lze již brzy poznat, že je zájem oboustranný. Jistě, v tu chvíli jde o hormony a vztah se stejně musí budovat, ale vše jde daleko lépe, když máte základy, na kterých lze stavět (vzájemná přitažlivost)
Já radím dát na radu Joolie, ozvat se první, vyznat city a podle odezvy už poznáte, zda právě vznikl vztah a nebo z toho nic nebude. Pokud nebude reakce jednoznačně pozitivní a řekně třeba, že "není připravená", nebo zvolí obdnobnou vyhýbavou odpověď, vnímejte to jako jednoznačné NE a zapomeňte na ni. Pokud jí po takové odpovědi dokonce řeknete, že to tedy vzdáváte a budete jen kamarádi, může se paradoxně stát, že si to slečna rozmyslí, když si uvědomí, že se jí pomyslně "utrháváte z háčku"
Tady se asi sluší ještě říct , že už jsme jí jednou podobně city vyznal , ale nebyl oto ono jak jsme chtěl objala mě řekal mi ať jí dám pusu a že jsem sladkej. Na procházku jsme ji vzal , prožili jsme toho spousty... nedávno jsme byli v jednom baru dělal jsme že si ji nevšímam točili se kolem ni jiní kluci za 2 hodky přišla sama s někým jsem se tma bavil a ona na mě uplně udělala pohled jak když mě nesáší... pak jsem za ní došel seděla u stolu klekl jsme si vyzval jí k tanci a večer jsme stravili až do 8 do rána spolu. Pak následovla ten svátek kde se rozbrečela po otevření dárku. Zítra se vracím ze šoly domů , kam by jste mi radili abych jí vzal když bych jí chtěl znova a tentokrát už dobře vyznt city?
21 let, to už pravděpodobně máte práci, nebo si přinejmenším přivyděláváte ke studiu, takže máte spoustu možností. Vše záleží na vkusu slečny a vás. Někoho by potěšila pěkná večeře, někoho bruslení, kino atd. Podle toho, co jsem vyčetl z vašich reakcí je to už poměrně ztracený případ. Na nerozhodné slečny se čekat nevyplatí, protože i pokud si vás časem vybere, není to žádná výhra. V budoucnu se jí určitě naskytnou další alternativy a celý rozhodovací proces začně nanovo. Tato rada se vám asi nebude líbit, ale uděláte lépe, když svou energii budete investovat jinam (studium, nebo jiný vztah). Kdo ví, třeba pak přijde sama.
Takže co by jsi radil , když se ozve sama s nějakou vymluvou nebo tak , tak co ymslís jak reagovat delat at se snaží taky ona? Ja užjsme jí laksu zkusil vyznat řekla mi že jsme sladkej políbila me a tak... ted jsme jíd la ten darek , kterej í rozplakal a řekla že jsem užasnej člověk... Copak tohle holka řekne jen tka doprázdna a za 3 dny si to rozmyslí?
Je evidentní, že si strašně moc přeješ aby to vyšlo a vše si pro sebe trošku přikresluješ. Možná přikládáš reakcím a činům větší váhu, než ve skutečnosti mají. Pokud se ozve sama, buď neutrální. Netvař se, že máš přehnanou radost, nebo, že jsi naštvaný, že ji to tak dlouho trvalo, prostě odpovídej nečitelným tónem a nech to na ní. K poslední otázce: ANO, některé ženy, a není jich málo, jsou přecitlivělé (brečí kvůli každé kravině) neumí ovládat své emoce ani city a nepřemýšlí logicky. Já se takovým vyhýbám širokým obloukem, tobě doporučuji to samé.
Ano přeju si aby to vyšlo , protože už jsem do toho dal hodně energie i času a cítil jsme od ní že ke mě něco taky cítí. Tahle právě přecitlivělá není ... jí jen tak něco nerozhází proto mě dostalo to , že normalně začla brečet enbo brečet začly jí téct slzy po tom co jsem jí dal ten dárek. Víte miluju hokej , sport obecně a tohle je první holka kvůli ktery jsem tohle všechno dal do ustraní.
Víš , že máš kapičko pravdu. Já jen asi občas potřebuju podporu , že to co dělám je správný. Ale přál bych vám všem zažít ten pocit jaký jsme měl když jsme jí viděl opravdu plakat po otm co jsme ji dal ten dárek..užasnej pocit pak opravdu ten darek ma pravý smysl... A slova , že jsem užasnej a borec ... doprovázeno polibky a objetím , to snad ani ten sex nenahradí Díky vím všem za rady!
jo! Normálně jí to řekni, tady není o čem přemýšet... Hlavně nečekej, až napíše ona. Holky nesnáší, když jsou v situaci, kdy neví, jestli kluk čeká, až napíšou, nebo jestli mu na nich nezáleží. Ujisti jí, že ti na ní záleží a napiš jí první jasný?
hodně štěstí!
Ahoj , tak jsem se jí zkusil ozvat , zavolat a odezva žádná nevzala mi telefon na esemesku i neodpověděla... co zo oho vyčíst? snažit se víc nebo to nechat být?
Nejdřív včera jsem jí napsal , že posílam pozdrav z promrzlých Budějovic a jak se ma? jeslti už spí? neodpověděla , Tak jsme jí dneska v 11 zkusil 3krat zavolat nic tka jsme poslal esemesku že jsem se chtěl zeptat jak se měla celý týden. zase nic. A říkam přitom v Pondělí jsme jí dal ten darek ke svátku a normalně se rozbrečela , že jsem užasnej člověk a tka je možný , že najednou by o mě ztratila zájem?
rozhodně jí ted chvilku nech , klidně týden ideální by bylo si s ní promluvit na tech tanečních . Ale je vydět že ten dárek nebyla ta správná volba. Po tom týdnu jí zavolej a uvydíš na sms se vykašly jsou dost neosobní a matoucí. Dárek nějaký větší který popisuješ (odhaduji zlato nejspíš řetízek) dávej až když je ruka v rukávě
Nene . Dal jsem jí tričko , kde jsem enchal natisknout její fotku z dovolený kde jsme byli spolu a pod to datum této události. byla to fotka kterou po mě chtěla už od dovolený , le vždycky jsme to nejak zamluvili . Nebylo to zlato ani řetízek , ale tu holku to totálně dostalo, tak právě nevím co tahle její reakce má znamenat , třeba ma nejakej problem doma...
tak tos mě dostal , dárek super, dej jí čas a nenaléhej třeba se vážně něco stalo a ozve se sama
Dík kámmo za uznání. Doufám , že i kdyby se něco podělalo , tka časem jí to dojde že jsme to opravdu myslel vážně a opravdu jí měl rád. Víš prostě někdy se ti do něčeho nechce , ale když jsme šel dělat něco pro ní , nepřemýšlel jsem a prostě šel a udělal jsem to. Tu holku miluju a dokud budu mít možnost a malou naději , tka se nikdy nevzdám!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.