Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píchnutí u srdce a následná bolest

Od: zituska odpovědí: 13 změna:

Dobrý den. Potřebuji poradit. Včera večer mě píchlo u srdce a pořád to hrozně bolím. Pořaďte co mám dělat? Předem děkuji za odpověď.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malina*
hodnocení

0x

Pokud si jste jistá, že to nemůže být zasekaný prdík, tak raději k obvoďačce..

zituska
hodnocení

To asi ne. Píchá mě to nahrudníku.

ohneta*
hodnocení

0x

Vyndat špendlík z halenky. Ale teď vážně, příčina se nemusí nutně týkat samotného srdce, může jít jen o namožený mezižeberní sval.

hodnocení

0x
Mohou to byt zarazene prdy,muze to byt ze stresu,a muze to byt od zablokovane patere.Zkuste si zacvicit-cviky na zada,a odblokovat je,bude stacit cca 15min.:)Kdyz je nemocne srdce,tak bolest byva vzadu pod lopatkami a v leve ruce.

hodnocení

0x

Tohle dělávají ploténky v páteří. Špatně postavená ploténka skřípne nervík, který jde přes hruď k srdci. Není třeba panikařit. ;)

farn
hodnocení

0x

Nejspíš natažený sval. Já to vždycky hlubokými nádechy rozdýchávám. Kdyby vám kromě tohoto vystřelovala bolest do tuším levé ruky, je to infarkt. :).

zituska
hodnocení

Těžko říct. Chvílema to je dobrý a pak se ňák hnu a bolest mi třeba vystřeluje jako do ruky tak třeba i do ramene.

A věk? A do jaké ruky/ramene?

zituska
hodnocení

Právě jen 16 a levá ruka/rameno.

miklous*
hodnocení

0x
To znám... Je to od páteře... Nebojte se ;)
zajixxx*

Stávalo se mi to také často, časem to přešlo :)

majsterjoe*

Infarkt taky casto prejde.

ria*
hodnocení

0x

Ještě mě napadá nalomené, nebo zlomené žebro, to když jsem měla, tak mě bolela z toho celá půlka těla - při dýchání, kýchání, hrůza.. Nebyl nějaký náraz, tělocvik, nebo tak?..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]