Nejste přihlášen/a.
znáte prosím nějaké přírodní přípravky na omezení bolesti zubů?
Babská rada - vyplachovat ústa odvarem z e šalvěje, nebo rozkousat několik hřebíčků (koření) . Hřebíček je přírodní anestetikum a zmírňuje bolest. Ale jestli tam máte zánět, tak Vám stejně nic takového nepomůže a budete muset jít k zubaři.
Pokud je to jen malá bolest, pomůže hřebíček jak píše rádce nademnou. Někdy pomůže i stisknout bod na ruce v místě, kde se "schází" kost od palce a ukazováčku. Tento bod je potřeba stisknout zvrchu palcem a to silně. Pomůže to ale jen krátce.
Nejlepsí na bolest zubů je návštěva šikovného a citlivého zubaře. Těžko se hledá, ale jsou i tací.
není bolest jako bolest a není hrdina jako hrdina. Jsou hrdinové, kteří statečně snášejí bolest zubů, místo toho, aby zbaběle šli k zubaři. Jestli máte zubní kaz, pak si ho nechte zaplombovat, jinak časem o zub přijdete. Jestli máte ostrou a neodbytnou bolest uvnitř pod zdravým zubem, pak možná máte na kořeni váček se zánětem. V tom případě k zubaři utíkejte hned, protože z jednoho váčku můžou být dva i tři, bolest narůstá a vy stejně nakonec půjdete a rád. O tom něco vím.
Děkuji za rozumnou odpověd. Situaci jsem vyřešil dneska,teda můj zub ji vyřešil.Jedno vrtání,vložka a za črnáct dnů nashledanou..Jinak bych asi vyjedl ženě zásoby hřebíčku na pracny.-cukroví.Srab žádnej nejsem,k zubaři chodím pravidelně,jenom mt to tentokrát nějak nevycházelo.Pan doktor má taky zlaté ručičky,to už jsem říkal mohokrát.Mám moc dobrý pocit s toho,že se někde najde někdo,komu momentální bída druhého není lhostejná.Díky dobrý člověče a hezké Vánoce.Karel z Písku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.