Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamzík nebo Colafit?

Od: ruze® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Chtěla bych koupit k Vánocům pro tchána přípravek na klouby,šlachy a sobě taky,jako prevenci,přece mně už ty nohy taky občas bolí,ale nevím který.Váhám mezi ,,starým,,prý dobře osvědčeným Colafitem a novým Kamzíkem.Četla jsem různé recenze,kde velmi vychvalovali Colafit a Kamzíka odsoudili,ale zase jsem četla pak další recenze a tam zase pějí ódy na Kamzíka a teď ,,babo raď,,! :--)) Pokuď máte s těmi výrobky někdo zkušenosti,prosím poraďte mi,já v tom ,,tápu,,.Prosím nedoporučujte mi jiné výrobky,chtěla bych znát názory pouze na Colafit a Kamzíka.Děkuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rnk*
hodnocení

0x

Já myslím, že úplně stačí, když bude jíst želatinové medvídky. Tyhle předražené preparáty jsou dobré jen pro jejich výrobce.

doplněno 28.11.13 13:59:

No tak 1 medvídek by asi nestačil, vzal bych tak 4 denně. A to, že je diabetik jste nenapsala.

hodnocení

Myslíte 1 medvídek denně a nebo kilo? Víte kolik stojí 100 gr.medvídků?To bych teprve přišla na bankrot ! Kamzík nebo Colafit cca 350,- na 2 měsíce,to se vám zdá moc? A navíc diabetikovi sladké medvídky? To by ho asi zabilo ! Vaše odpověď se mi vůbec nelíbí.

hodnocení

0x

Taky jsem kde co vyzkoušel a nikdy nic nepomohlo. Flaška slivovice je lepší. Ta umrtvý bolest a rozzáří tvář. I diabetikovi.

ria*
hodnocení

0x

Já jsem našemu pejskovi, když ho chytla artróza koupila kloubní výživu pro koně, Je to ohromný balení, tak jsem odsypala taťkovi i babičce a oba si to docela pochvalují - až na tu chuť, ale babička opravdu zase zvládne schody a prý se bolest v kloubech hodně zmírnila .. (85 let).. nicméně nejlepší je prevence, né pak až řešit důsledky.. :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]