Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej dovezených aut - lze vydělat?

Od: klepi® odpovědí: 2 změna:

Dobrý Večer chtěl bych se zeptat zda li je možné na prodeji dovezených aut z DE, Švýc. vydělávat napadlo mně to tak náhadou dnes, kamárád a kolega se mi pochlubil že si dovezl Audinu z Zurichu dával za ní na naše 150 000 a v ČR bazaru mu za ní nabídly 220 000 to mně napadá že i když to auto člověk doveze zaplatí benzín a všechny poplatky že by z toho prodeje mohl mát docela slušný výdělek. Je to ale legální a nedopadne nějaký člověk co to třeba dělá jako ve filmu bony a klid tam teda nešlo o auto ale o valuty ale v tom principu? Jestli s tím máte někdo zkušenosti tak Vás prosím o vysvětlení

Děkuji

Klepal Václav

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rnk*
hodnocení

1x

Ano. Říká se tomu podnikání. Je to legální pokud ovšem máte živnostenský list. Ten obdržíte na základě žádosti na živnostenském úřadě.

den333
hodnocení

0x
Ano vydělat se na tom určite dá. Ale neni to zas uplně jednoduché. Navíc dnes to dělá kde kdo. Musíte umět dobře německy zejména kvuli uřadům v cizině. Mít v D/Švýc. zdroje aut, idealně nějaký bazar daleko od Českých či Polských hranic, blízké bazary mývají horší auta určená právě na export. Mít v ČR odbyt aut, ideálně nějaký smluvní bazar na komisní prodej. Plus hromada peněz na odhlášení, převozní značky, pojišťení, benzín, daně, dovozová stk, nutný druhý řidič či podvalník za auto a vhodné auto na tahání a hlavně spousta času. Zkuste si ty náklady důkladně propočítat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma polsky bazar

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]