Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řešit bolest lícní kosti?

Od: punker*

Zdravím. V pondělí večer mě začala bolet levá lícní kost,nebo spíš kloub,myslel sem že se z toho vyspím,ale ráno sem si nemohl ani pořádně zívnout,jíst s tím taky nebylo úplně příjemný,ale najedl sem se. Bolí mě to ještě i dnes (třetí den) ale pusu už otevřu normálně,nevíte co by to mohlo být? má cenu chodit k lékaři,když už se to zlepšilo? Naši říkali,že když to nebudu léčit tak skončím s křivou hubou,což bych fakt nerad :) ale oni toho moc nakecaj,tak se radši ptám tady :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

megacruiser*
hodnocení

2x

Tohle se mi taky dřív stávalo. Nijak jsem to neřešil, vždy to odešlo po pár dnech samo. Buď to bylo od průvanu nebo možná od zubu.

punker*
hodnocení

Paráda,už mě to taky přešlo :)

isteron
hodnocení

0x

zápal okostnice, alebo mandlí? Treba k lekárovi ORL.

hodnocení

0x

Zdravím. Poslechněte rodiče a běžte k lékaři. Nebo máte větší důveru k cizím lidem na netu? Jen odborník může odhalit příčinu Vašich potíží a nasadit vhodnou léčbu. Pokud se to zlepšilo, neznamená to, že se to nemůže vrátit a bolet ještě více...Je to ale Vaše zdraví...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]