Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jí dostat na druhé rande?

Od: oops odpovědí: 8 změna:

Ahoj, je to něco přes 2měsíce, co jsem poznal holku. Hned, když jsem se s ní poprvé setkal, tak jsem měl zvláštní pocit a něco mě na té dívce přitahovalo. Od začátku jsem se do ní zabouchl. Jednou jsem ji nechal pozdravovat po jejím spolužákovi díky kterému ji znám, ona mě pak napsala a děkovala za podrav, no a od té doby si píšeme. Každý týden spolu tancujeme v tanečních, byli jsme na 2zábavách. Když měla narozeniny, tak jsem jí pozval ven a dal jí dárek, to bylo zatím první a poslední "hlavní" rande. Ona sama už ví, že se jí líbím, ale ona nikdy nechodila s klukem a celkově je v tématu vztah "tajemná". Kamarádovi řekla, že mám u ní 70% šanci (on říkal, že to vypadalo spíš jak kdyby řekla 50% :D ). Ale tím jsem se celkem nezajímal a nevzdávám se. :) Je nám 17 let oboum.

Dosavadní úspěch.: Ten kamarád je asi jediný kluk se kterým se baví ve třídě a říkal, že se s žádným klukem nebaví jenom se mnou a s ním(ale to je jen kamarádství), takže v tohmle aspoň vidím úspěch, protože kdyby neměla zájem vubec o vztah, tak nepřijme ani pozvání ven. :)

Chtěl bych se zeptat, co mám dělat dál, abych jí získal? Nevím zda jí pozvat někam znovu a čekat, zda sama projeví zájem nebo udělat první krok, ale nechci ji vyplašit. Protože po tom prvním rande nebylo ani obětí..prostě je takové nezkušená, tak nevím jak dosáhnout úspěchu a neprohrát. :)

Děkuji za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radc
hodnocení

0x

Pokud, jak říkáš, se chová tak nezkušeně, tak bych se jí zeptal, jestli někdy měla nebo má kluka, prostě takhle navázat kontakt o "nějakém" vztahu. Třeba si něco uvědomí, ale zase na ni netlač, aby se jako fakt nevyplašila. Vím to z vlastní zkušenosti, pak jsem se dovzěděl že jsem nadržený prasák :D Prostě ji piš, zvi ji ven. Jak už se budete "víc" znát, bude ti věřit, svěřovat se ti, tak si myslím, že nějaký výsledek uvidíš ;)

oops
hodnocení

No jelikož se o tomhle nebaví ani s tím kámošem, tak nevím jestli je to zrovna dvakrát dobrej nápad se jí ptát na kluky..ale určitě děkuju za radu. :) ..spíš jsem si říkal, že jesti jí mám zkusit dát pusu až budem na nějaký akci večer nebo venku, áále mám strach na její reakce.

pfpetr*
hodnocení

0x

nědělej z toho vědu a nikam nespěchej docil toho že budete spolu trávit čas a máš téměř vyhráno . Ted je zima o to to máš těšší ale klidně jí můžeš vzít na čaj do bazénu do knihovny nebo se jen toulat obchodákem a projít se . To jestly spolu offic chodíte je jedno pokud s tebou bude chtít něco mít tak to přijde samo . Bojuj a budeš odměněn

oops
hodnocení

Jo asi to tak udělám, budu čekat na úspěch. ;) ..ale s tou zimou máš pravdu..většinou to vychází, že se vidíme aspoň 1x týdně ale taneční už končí a každý víkend taky akce nejsou...a když se třeba měsíc neuvidíme, tak se jenom neosobním psaním asi nikam moc neposunu :(

pfpetr*

nečekej na taneční běž jí doprovodit a řekni jí nebo spíš se jí zeptej jestly by s tebou šla do kina , vem si na ní tel pak se jí ozvy a zeptej se jí co dělá jestly by se nešla s tebou podívat do obchodáku potom třeba ten čaj ale vždycky jí dej čas domlouvej to klidně den dopředu a plánuj to tak at se vydíte aspon 3krát do týdne jinak je to o ničem

hodnocení

0x

Zdravím. Podle toho co popisuje si myslím, že nezkušení jste oba dva. Tudíž byste si mohli rozumět. Vynechejte prostředníky a začněte si sdělovat věci z očí do očí. Neváhejte a pozvěte ji někam, protože když to neuděláte Vy, předběhne Vás někdo jiný. Když člověk něco chce, musí se snažit sám a hlavně se nebát předem. Kdo nic nezkusí, nic nezíská... Tak držím palce, ať si konečně to "rande" opravdu spolu dáte...

rsa
hodnocení

0x

Proste spolu budte co nejvic, ale ja bych urcite pusu prvni nedaval, kdyz na ni budes hodny, mily, bude ti hooodne verit, bude te brat jako za nejlepsiho kamarada, ve vsem ji vyhovis, pomuzes, tak jsi blizko a kdo jako prvni vyjede po druhem, vsadim se, ze ona ! :) Pokud nebude chtit sama, treba ze ti nebude psat na fb, smsky nebo neco, nebude projevovat zajem, tak si myslim, ze to snazeni nema cenu. Sice je tezke se "odmilovat", ale na druhou stranu ti nic jineho nezbyde a casem se to urovna. Tim te ale nechci nejak strasit a preju ti, aby vsecko vyslo!

oops
hodnocení

Díky moc za rady. :) budu trpělivý..

a k tomu zájmu, zatím píše někdy i ona sama...nebo na první zábavě jsme tam nešli jako domluveně spolu, ale ona pak za mnou přišla a tancovali jsme, takže snad nějakej zájem je :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]