Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prispevek na byt od statu

Od: aylinka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

jsem na úřadu práce a vlastník bytu ve kterém bydlím sama a mám zde sama trvalý pobyt.dostanu nějaký příspěvek na byt,když nevydělávám momentálně?DĚKUJU

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

1x

Můžete dostat příspěvek (možná i doplatek) na bydlení .Váše náklady na bydlení přesahují 30%(v Praze 35%) vašich příjmů Musíte zažádat na uřadě práce (pomocí zlaštního formule),k tomu je potřěba vzít .1-vypis z katastru nemovitostí,2-faktury za eletkřinu a plyn,3-občanský průkaz,4-vypis z bankovního učtu(nebo složenky pokud energie +příspěvek do fondu oprav platíte složenkamy ,5-

potrvzení o zaplacenízaodvoz odpadků

doplněno 26.11.13 22:48:

oprava.

--pomocí zlaštního formuláře--

doplněno 26.11.13 22:54:

6-evidenční list bytu(ten papír kde jsou rozepsány naklady spojené s užívaným bytu

malina*
hodnocení

0x

A opravdu to platí, když je paní vlastník bytu? tzn, že majetek má, teoreticky by se měl dát byt k prodeji a žít z utržených peněz?

Nepřeju Vám to, jen by mě to zajímalo.

děkuji.

pacourek*

Vlastník bytu pokud v tomto bytu žije (má ta trválé bydliště) tak ano.Resguji na malina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]