Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dočasná neschopnost splácet uvěr

Od: iskiii* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám docela problém delší dobu jsem bez zaměstnání až do ted jsem uvěr zvládal splácet ale nyní už mám se splácením problémy ted v listopadu jsem nezaplatil splátku a už ted vím že jí nezaplatim ani v prosinci,bohužel proti neschopnosti splácení nejsem pojištěný je vůbec šance se v český spořitelně nějak dohodnout o dočasné splácení aspon o dva tři měsíce? mám slíbenou práci ale až od unora do tý doby to vidim moc špatně

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Dobrý den, kontaktujte věřitele, vysvětlete mu celou situaci. Třeba Vám na tuto dobu aspon měsiční splátku sníží, když neodloží.

Hlavně s věřitelem komunikujte, hlavně si nepučujte od jiné společnosti, aby jste měla na splátky. To je začarovaný kruh.

Požádejte někoho z rodiny,známejestli Vám na tu dobu nepůjčí. Je nutné si sehnat práci, at už třeba brigádně. Tedka před Vánoci potřebují potravinový řezezce pomoc, at už na pokladnách, nebo doplnování zboží. Obejdete místní firmy. Přeji at uspějete. :)

buss
hodnocení

0x

Nechápu, proč to neřešíte s pojišťovnou? Nemáte náhodou ve smlouvě, že je pak úvěr splatný, už jste ji četl? Mimo nich vám to nikdo nevyřeší (pokud nepožádáte, ať tam jde za vás), jednejte, půjčte si.

doplněno 26.11.13 20:08:

pardon, se spořitelnou

magdalen*
hodnocení

0x

Jednat s věřitelem, dohodnout buď spátkový kalendář, posun splátek, nebo nižší splátky. Dojít osobně IHNED a případnou dohodu v písemné formě, opatřené kulatým razítkem. Hlavně si nepůjčovat na splácení, to je jak nabírat vodu řešetem!

cyril*

Proč "kulatým razítkem"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]