Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod z bankovního účtu na paypal

Od: paypal odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, když si chci zadat číslo svojí banky na paypal tak to píše že to chce 24 čísel.Jenže já mám jen 14 čísel (pokud nepočítam lomítko) takže například kdyby sem měl číslo banky 111 111 111/ 1111 tak mám napsat 00000000000111111111/1111?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x
paypal
hodnocení

U toho kalkulátru sem to zkoušel jenže moje bank. číso je XXX XXX XXX / XXX ale chce to první část učtu a druhou,jenže já nemám tu první část tak sem to nechal prázdné ale vyšlo mi jen 20 znaků,a já potřebuju 24. . *ee*

hop®
hodnocení

2x

Na PayPal se nezadává číslo účtu ve formátu pppppp/uuuuuuuuuu/bbbb (předčíslí/účet/banka), ale číslo učtu v mezinárodním formátu IBAN. Toto číslo účtu by mělo být zobrazeno viditelně při přihlášení k internetbankingu.

doplněno 26.11.13 20:10:

IBAN :

CZ69bbbbppppppuuuuuuuuuu

paypal
hodnocení

Má to být IBANK a mám ČSOB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]