Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistím, kolik peněz mám na účtě?

Od: canela* odpovědí: 8 změna:

Mám účet u KB a nemám internetové bankovnictví (podporují jenom IE a tomu já moc nevěřím) a ani se mi do něj moc nechce. Je nějaká jiná možnost, jak zjistit, kolik peněz mám na účtě?

Chtěla bych zkusit prodat nějaké věci (např. přes aukro) a potřebovala bych tedy pak zjistit, jestli mi kupující zaplatil (takže volat každou chvilku do banky, to se mi taky moc nechce), na dobírku se mi to posílat nechce... Dá se to zjistit nějak jinak, jednoduše?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doba kdy komerčka šla jen přes IE je naštěstí pryč. Provozuju to na Opeře a absolutně bez problémů.

123kluk

Podpora pouze IE již neni pravda.

canela*
hodnocení

Tak to jsem nějak zaspala :) Díky za info, v tom případě to asi zvážím, bude to patrně nejjednodušší...

Jen doplnim ze na Mozile Firefox jede i-net bankovnictvi Komercni banky take.

hodnocení

0x

a máte vůbec jistotu, že se vám chce do toho jít?;)

canela*
hodnocení

A proč ne?

lm®

Myslím ,že stav účtu zjistíte přes bankomat.

Já taky nemám interbanking,ale uvažuji o něm.Mám ovládání účtu přes mobilní telefon (tzv. mobilbanking).Jsem u ČSOB,na Aukru občas něco kupuji nebo prodávám.

vy nevěříte, nechce se vám to či ono!

tak se jen ptám ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]