Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte, kam si mám zajít, aby jsem zjistila,jestli jsem plodná? Jaké jsou k tomu podmínky a jak to asi tak probíhá?
Moc děkuji za odpovědi.
Já si myslím, že zjistit plodnost u ženy jde jen otěhotněním a žádné výsledky lékařských vyšetření nezaručí, že je schopna počít a donosit dítě. Doktor může z krve zjistit hladinu hormonů i jestli má žena dostatečnou zásobu vajíček, na ultrazvuku uvidí, jestli jsou vaječníky i děloha v pořádku, jestli žena nemá myomy. Ale taková endometrióza se dá potvrdit jen laparoskopicky a tohle jen tak nikdo dělat nebude. Hodně žen, které jsou z lékařského hlediska naprosto zdravé, otěhotnět nemůže. Lékař Vám možná potvrdí, že vnitřní orgány jsou v pořádku, ale o budoucí plodnosti to nic vypovídat nemusí.
Samozřejmě na gynekologii ke svému lékaři, ten vám poví podrobnosti. Myslím, že u zubaře byste neuspěla.
Vážně? Chtěla jsem jít k ušnímu :D :D ...
Jen jsem chtěla poprosit jestli s tím nemá někdo zkušenosti a jak se to provádí. Ale i tak děkuji za ochotu.
Zkus tohle - ivfbrno.cz/... ... Jsou dobří - i když osobní zkušenost nemám... Něco se na tom webu dočteš, něco ti řekne gynekolog - a nejvíc se dozvíš, když si na tu kliniku zajedeš (nebo na jinou)...
Jen velmi obecně - nejde o jeden ´test´, ale o několik - od průchodnosti vejcovodů až po životaschopnost vajíček... A - pokud k testům nemáš závažný důvod, zaplatíš je i s ´chlupama´, pokud důvod máš (a splňuješ ´podmínky´), část testů a posléze možná i ´lečby´ platí zdravotní pojišťovna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.