Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte song?

Od: kata* odpovědí: 3 změna:

Vzpomněla jsem si na jednu píseň. Koluje mi hlavou, ale pamatuji si jen útržky. Zpívá se takovým mladým ženským hlasem:¨

"I know what i so resen what ken moment what i so moment ...go..go gogogogoogg

i know what i belived bla bla fucking for lived...

Pořád ta holka začíná tím áááááha aj nou vot áájjjj for rízn meny so frízn a pak j go go gogogo go (to go zpíva chlap)

A pak se do toho vloží jakoby chlap a zpívá on

Je to taková hitovka tak max 2-3 roky možná i letošní

Zná někdo? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x
Jak na iphonu tak androidu je free aplikace Sound Hound po stáhnutí jen az to někde v radiu Telče apod.uslysis zapnes a ono ti to napíše název songu interpreta...úspěšnost je pres 90% a fakt to reálné funguju- lovil jsem takhle vlaky z devadesátých let a neseklo se to ani jednou( někde pres sto songu- fakt jsem je podle toho do hledal a byly to ony)...

zajixxx*
hodnocení

0x

Zní to něco jako od Pitbulla/Jennifer Lopez

henry2
hodnocení

0x

Není to tahle?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]