Možnost otěhotnět při antikoncepci

Od: Datum: 25.11.13 22:59 odpovědí: 6 změna: 26.11.13 15:31

Ahoj chci se zeptat,přítelkyně pravidelně bere antikoncepci,nikdy si ji nezapoměla vzít,ale teď má pár příznaků,včetně zvětšení břicha,je možnost otěhotnět,když bere antikoncepci? Jak velká je šance? Děkuju moc


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 25.11.13 23:09
avatar

Bříško začíná růst plusmínus ve čtrnáctém týdnu (u někoho dřív, u někoho později). Tak či onak, v takovém stádiu už má žena o svém stavu téměř stoprocentní jistotu. Takže ať se stalo nebo nestalo cokoliv, ona už to nejspíš ví.

Žádná antikoncepce není stoprocentní (a jak poctivě brala antikoncepci, to koneckonců taky ví jen ona).

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 26.11.13 09:01
avatar
No jestli ji tehotenstvim jiz roste brisko, tak to by jiz sama poznala, ze je v tom. A co tehotenske testy a gynekolog?
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 26.11.13 10:53
avatar

Riziko selhání antikoncepce bývá obvykle vyjádřeno v procentech v příbalu. Mrkněte se sem: http://www.rodicka.cz/otehotn…-a-spolehlivost-antikoncepce/

Ohodnoceno: 0x
 
Od: essi
Datum: 26.11.13 14:20

No právě,že to může být maximálně 6týdnů a už začíná(dost výrazně) růst bříško.Navíc má problémy se štítnou žlázou a játrama,doktoři budoiu dělat vyšetření.Může růst bříška způsobit něco jiného? Za zhruba měsíc přibrala 4kg.Ale nikde jinde ne.Děkuji

Datum: 26.11.13 15:15

Neexistuje absolutně spolehlivá antikoncepce kromě celibátu. Takže přestože sexujete s antikoncepcí, stejně musíte počítat i s touto eventualitou. Ať přítelkyně navštíví lékaře, pravděpodobně to ale bude mít jinou příčinu,

Ohodnoceno: 0x
 
Od: essi
Datum: 26.11.13 15:31

je možnost že by přítelkyně měla Premenstruační syndrom? Když by to měla dostat hruba 2.12.? To je tak jediný co mě napadá,avšak je pravda,že bříško už má o hodně větší,ale zase tak rychle?

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.