Nejste přihlášen/a.
Často je mi dost protivná, protože mi ničí sebevědomí. Samozřejmě nevědomě, ale kvůli tomu, jak pořád zdůrazňuje, jaký je o ní u kluků zájem, mám já pak pocit, že mě kluci vůbec nechtějí... Když jsem chvíli bez ní, hned se mi sebevědomí zvýší, takže bych ráda omezila kontakt s ní. Má to ale háček. Nedělalo by mi problém se s ní rozejít, už jsem tohle řešila několikrát, ale problém je v tom, že 1. spolu chodíme do třídy, 2. nikoho jiného ve třídě nemám (pár lidí mě má rádo, ale už jsou po skupinkách nebo po dvojicích)... Ona mi pořád říká, že neví, co by si beze mě počala a ve třídě se na mě hrozně upíná. V podstatě jediný předmět, kde ona není, je francouzština (protože ona má němčinu), ale tam se zase nemám s kým bavit...
Předpokládejte samozřejmě zcela jasně, že jí nechci říkat, že jí závidím, měla bych o sobě ještě horší pocit, protože by vlastně "vyhrála", byla by lepší, protože bych jí záviděla. Jasně, že závidím, ale přiznat jí to nemůžu. Mimochodem, do konce gymplu zbývá 2 a půl roku.
Jak byste tohle řešili vy? Pokud se mě chcete zeptat na podrobnost, ptejte se, všechno odpovím, chci hlavně, abyste mi sdělili upřímné názory. Děkuju, s pozdravem Julie
Julie. Více si věřte a tak věřte tomu, že když se někdo chlubí nahlas tím, jaký je o něho zájem u druhého pohlaví, opak bývá pravdou. Kamarádka dobře ví, proč se Vás drží. Zvedá si vedle Vás sebevědomí. Proto nedovolte, abyste si vedle ní připadala méněcenná. To rozhodně nejste. Pokud jí závidíte, pak nejdříve pouvažujte o tom, jestli je vážně co...Co má ona a Vy ne?
souhlasím s Kapkou... možná říká, že kluky musí odhánět, ale ono to často nebývá pravda. Ostatně sama asi lépe víš, zda se kolem ní kluci točí.
Někde jsem viděl nějaký dokument, kde bylo, že nejlepší kamarádky jsou často velmi rozdílné. Více tak vedle sebe vyniknou. Často jedna z nich druhou "využívá", hojí si na ní své ego a přitom jí na ní zase tolik nezáleží.
Přemýšlej, co ti vaše přátelství dává a co ti bere. Jestli jsi s ní jen kvůli tomu, abys nebyla ve třídě sama a přitom ti ubližuje, tak to přece není dobrý. Nějakou dobu potrvá než najdeš "náhradu", ale pokud jste víceméně napárované, tak zároveň nejsi teď "volná" pro jiné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.