Nejste přihlášen/a.
Potřebuji radu. Mám jisté zdravotní potíže duše, což se projevuje mimo jiné v tom, že nejsem schopen pociťovat radost. Občas se mi stane, že jsem v práci unavený a jednorázově reaguji dost neadekvátně, výbušně, směrem k nějakému kolegovi i skoronadřízenému. Je to opravdu občas, ale pak cítím potřebu se omlouvat, mnohdy tak učiním. Jde o to, že si tak sám dělám špatnou reklamu a pokud to neskončí a roznese se to, nikdo mne jinde nevezme jako zaměstnance a přidělávám si zbytečné potíže. Druhá stránka věci jest, že, až se uklidním, vykonávám svou práci a příkazy nadřízeného téměř na maximální spokojenost. Vlastně ventiluju svůj i oprávněný názor velmi nevhodným způsobem. A dál, vlastně sám sebe nemám rád.
Na podobné zdravotní potíže duše máme psychoterapeuty. Zkus najít takového, který nedělá jen "řízený rozhovor" (tj. jen si povídá), ale takového, který s klientem opravdu pracuje a používá nějaké opravdové terapeutické techniky (např. hypnoterapie - ale to jen tak střílím, konkrétní techniku by měl terapeut vybrat až po úvodní konzultaci). Účelem by podle mě mělo být "vybití" tvých emocí nějakým "neškodným" způsobem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.