Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dopouští se něčeho eshop, který
1) v ochodních podmínkách uvádí, že cena dobírky je bez ohledu na hmotnost a rozměry 99.- vč. balného, ale doopravdy je 108,- (59.- poštovné a balné a 49,- dobírka)
Tuto chybu uznává, ale omlouvá se, že při změne cen nezměnili obchodní podmínky a že platí cena vyšší. Pochopila bych oznání chyby a snížení na původní cenu. Ano je to blbejch 9 korun, ale spíš ten princip.
2) uvádní "dodací lhůta je obvykle 1-5 dní". Po 5 dnech nic, šla jsem na poštu, nic tam nemám. Píšu email - zatím nevyrobeno, neodesláno, máme nátřesk, nestíháme, pošlu příští týden. Objednávky se potvzují, tam nikdo nezmiňoval, že nezvládají, že se to protáhne. Až když se zeptám po tom, co mělo být zboží u mě.
Takové jednání mi nepřipadá fér. Já objednávku ruším, ale eshop je docela podivný. Mohu něco dělat než se "napálí" i další?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.