Nejste přihlášen/a.
Ahojky.tato otázka je pro ženy,kluci mi s tím moc nepomohou .je to ohledně menstruce.mám ji vždycky hrozně bolestivou a silnou.ale to mě tak netrápí jako to že asi prvních pět dní ze mně vypadávají velikánské kusy krve.ale jsou to kusy né jako obyč krev.je to oravdu hrozné a vůbec nemám ponětí z čeho to je.nemohli by ste mi poradit?docela se bojím co to je.díky za odpovědi
Ahojky,nevím,kolik je Ti let a zda máš děti,ale já měla po druhém porodu tytéž problémy.Jelikož jsem uvažovala o nejlepší antikoncepci a další děti neplánuji,tak mi moje gynekoložka doporučila antikoncepční injekce.Jdu 1x za 3 měsíce,sestřička mi bez objednání píchne do zadečku včeličku,zaplatím 250 Kč a je to.Ze začátku,než se to ustálilo jsem v době měsíčků špinila,ale pak menstruace vymizela úplně a hlavní je,že nemám žádné bolesti,ted´ už ani nešpiním a nemusím se otravovat s vložkama ani tamponama.Navíc nemusím myslet na to,zda jsem vzala pilulku nebo ne.Ted´ už mám tohle přes 2 roky a jsem moc spokojená.Pokud bys časem plánovala dítě,stačí na pár měsíců vysadit.Zkus se poradit u své gynekoložky.Moje sestra užívá taky a je taky spokojená.
Ahoj, v každom prípade by si mala zájsť na gynekologiu. Predpokladám, že si tam nebola, najlepšie Ti však poradí lekár, ktorý vylúči prípadné zdravotné problémy. Tiež som trpela na velmi bolestivú a velmi silnú menštruáciu. Okrem bolestí brucha mi bolo na odpadnutie, vracala som, mala som triašku, tak ak som bola v práci musela som ísť hneď domov, lebo to bolo neznesiteľné. Pretože som ju mala nepravidelne, nevedela som nikdy presne, kedy to príde. Až raz som si skúsila dať, vtedy to bol ešte Ibuprofen, dnes Ibalgin od bolesti a bolo po probléme. Okrem krvácania to bolo úplne v poriadku. Podotýkam, že som na gynekologii bola a lekár vylúčil nejaké zdravotné problémy, tak som sa s tým musela poprať sama. Po dvoch pôrodoch však krvácanie bolo slabšie a bolesti žiadne. Teraz však beriem antikoncepciu a menzes nemám vôbec. Je to úplne super. Tak skús zájsť k lekárovi, ten Ti poradí pre Teba to najlepšie. Mimochodom, tie kusy krvi, ako píšeš, tak na začiatku menštruácie sa odlupuje sliznica dělohy, ktorá odchádza spolu s krvou, tak to je normálne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.