Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat, zda tu jsou nejaci muzi, kteri nejsou schopni dosahnout orgasmu, nebo zeny, ktere maji s takovymi muzi zkusenost? Muj novy pritel se mi sveril, ze v obdobi puberty (dnes mu je 42) ztratil orgasmicke pocity. Fyziologicky je v poradku, erekce se dostavi prakticky okamzite a je schopny i ejakulace, i kdyz to nekdy trva dele. Muze to souviset s obrizkou? Moc tomu nerozumim, proto bych chtela vic pochopit, co pro nej sex muze znamenat, takze prosim, pokud jste se s tim nekdy setkali, moc uvitam, kdyz se se mnou podelite o sve zkusenosti. Diky
Ale ale, muži jsou v tomhle ohledu velice jednoduchá stvoření a líbí se jim prakticky jákákoliv manipulace s penisem. Jsou tak naprogramovaní od přírody, protože kdyby nebyli schopni poměrně snadné a rychlé ejakulace, nebyly by schopni oplodnit partnerku. A protože akt plození je pro většinu živočichů rizikový, protože jsou v tu dobu zranitelní, nedělá s tím příroda nějaké štráchy a snaží se, aby to bylo odbyté co nejdříve. Takže k uspokojení většiny mužů není třeba naštěstí pro nás ženy nějakého velikého usilí a vynalézavosti. Na partnerku bych to neshazovala, za svůj orgasmus je každý zodpovědný sám.
Dobry den, s obrizkou to muze souviset jak pisete. U me se to moc neprojevilo, ale znam cloveka, kteremu to potom take moc nejde. Divim se, ze Vas pritel to uz davno neresil s lekarem. Promluvte si s nim a uvidite, treba je mu to prijemne i bez orgasmu, nebo ho bavi vas potesit a rad se diva
Pokud někdo nemá orgas. pocity, potom by neměl mít ani erekci. Pujde pravděpodobně jen o snížení pocitů ale tohle souvisí s věkem a je to jen naprosto přirozený.
Ahoj. Zdravím Vás blahorodí. Když už se vám ml.pán takto svěřil, mohl třeba říct co se mu tenkrát vlastně stalo, že ty pocity stratil. Pokud je nyní relativně v pořádku, může ten delší potřebný čas k vyvrcholení být tím, že má to obřezané pérko méně citlivé, ale to by mělo být spíš vítané. Potvrdil mi to kámoš který to tak má také. Když to bude časem slabší a slabší, bude to tak nějak na stará kolena normální. Tak už to v přírodě prý bývá. Bez použití podpůrných bobulí. Přeji dlouhodobou sexuální svěžest.
doplněno 26.11.13 00:27:To, co se všechno píše na internetu, bych bral poněkud s rezervou. A tady to není bez vyjímky. Někdy i stačí správně nepochopit co dotazem bylo vlastně myšleno.
co se stalo nevim, ale na internetu se pise, ze vetsinou jsou tyto problemy psychickeho razu. Jen bych chtela zduraznit, ze nema problem s erekci ani ejakulaci. Pouze s absenci vyvrcholeni a prijemnych pocitu, ejakulace a orgasmus jsou totiz dve rozdilne veci, ktere mohou, ale nemusi, probihat nezavisle na sobe.
Pokud neprožíváš příjemné pocity tak se ti nepostaví i kdyby čert na koze jezdil. Proto tvrdím, že tyto pocity má spíš utlumeny ale určitě nějaké má. Bez pocitu není postavení a bez postavení není erekce, nedej bože orgasmus. To, že vše neprožívá jako v pubertě je nermální neb nikdo nemládne. Míra prožitku souvisí s věkem, fyzickým zdravím, psych, rozpoložením a také kobylkou na které jezdí. Pokud ti neřekl konkrétní diagnózu nebo z čeho to jako má mít, tak ti tady nikdo z křišťálové koule nic moc nevyvěští.
To co píšete není pravda. Erekce, ejakulace ani orgasmus nejsou závislé jedno na druhém. Ano obvyklé je erekce a pak ejakulace doprovázená orgasmem, ale může být i ejakulace bez orgasmu, orgasmus bez ejakulace no a konečne i ejakulace a orgasmus bez erekce. Z vlastní zkušenosti to nevím - jsem žena, ale mám velmi sdílného partnera.
A pro zadavatelku bych doporučila prozkoumat i jiné erotogenní zóny. Pro většinu mužů je velmi citlivá prostata a mohou dosáhnout orgasmu jen jejím drážděním, pokud se dokážou oprostit od toho, že je třeba k tomu sáhnout do zadku, což dělají jenom buzeranti a to přece oni nejsou.
Dobrý den, pokud jsem to dobře pochopil, tak Váš partner "funguje" vlastně normálně, ale jeho příjemné pocity jsou menší nebo žádné. Kladem je to, že se Vám s tím svěřil, má k Vám důvěru a je upřímný. Zároveň je špatný herec. Kdyby byl ženou, tak by uměl orgasmus a vášeň dokonale předstírat a zahrát. Měl by se to naučit a budete spokojená (pokud tomu budete chtít uvěřit). Ale, proč ne.
Nemá význam trápit se. Jinak, nedosažení orgasmu postihuje více osobnosti introvertní, tak možná je to i tímto. Zdravím!
Zdravím, právě toto bývá jeden z nejčastějších nežádoucích účinků antidepresiv ze skupiny SSRI - které jsou vůbec nejrozšířenější skupinou a v dnešní době je může předepsat (a velmi často předepisuje) i běžný praktický lékař. V okolí každého z nás se pohybuje poměrně dost mužů, kteří tyto léky užívají (a to nejen na deprese, ale i na mnoho dalších problémů, např. i na běžné bolesti zad, pokud se nenalezne somatická - "fyzická" příčina), takže zkušenost s "anorgasmií", případně s velmi nesnadno dosažitelným orgasmem má jistě překvapivě velké množství mužů. Jenže o tom mlčí, a dokonce se často i naučí orgasmus předstírat (například právě proto, aby partnerka nebyla nešťastná z toho, že vina je na její straně). Jen pro pořádek - tyto nežádoucí účinky antidepresiv se samozřemě projevují i u žen. V případě tazatelky (resp. jejího partnera) to asi nebude zrovna tento případ (ikdyž znám několik lidí, kteří skutečnost, že dlouhodobě užívají antidepresiva, ze zbytečného studu a obav nesdělili ani svým partnerům), ale může pomoci i pouhé vědomí, že takových mužů (a tím pádem i žen - partnerek) je okolo nás mnohem více.
Ahoj. Zvláštní, jak se v pravý čas některé otázky vracejí. Právě na podobné téma jsme se odpoledne s chlapama bavili. O tom, že se nemusí chtít skotačit jen těch pár minut a dost. Oddalováním ejakulace a orgasmu se toho dá lehce dosáhnout. Blbost, lehké to není. Chce to hodně píle a sebezapření. Jen jde o to, aby to souložnici, ještě pořád bavilo i po těch třech hodinách skotačení.
U mě je to tak, že na začátku vztahu dosahuji s novou partnerkou orgasmus velmi snadno a rychle. Stejně tak snadno a rychle mě však jakákoliv partnerka i "omrzela" a s tím klesla moje schopnost dosáhnout orgasmu. Tedy, dosáhl jsem ho, ale za podstatně delší dobu. V momentě kdy jsem měl novou partnerku, bylo to opět zase velmi rychlé. Zřejmě nejsem ideální typ pro monogamní vztah.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.