Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udělala jsem dobře?

Od: nn odpovědí: 3 změna:

Nedávno mě odmítl jeden kluk, jelikož jsem už předtím než mě odmítl měla dost starostí, a hodně problémů a všechno se mi zhroutilo tak jsem se z toho sesypala a rozhodla jsem se pro sebevraždu. Nejdřív jsem se pořezala na zápěstí, ale teklo to málo tak jsem to udělala jinak: Vzala jsem asi 10 prášků paralenu a nasypala si je do pití a hodlala to hned druhý den vypít. Byla jsem kupodivu najednou spokojená, najednou to utrpení, které se na mě sesypalo mělo do 24 hodin skončit. Občas mě sice zabolelo u srdce když jsem si vzpomněla na rodinu ale už jsem si chystala dopis na rozloučenou a ty prášky a místo atak... no bylo to těžké, protože mi lidi říkali ať se držím, nebo třeba někdo mi napsal že se s ním setkám za týden aniž by věděl že žádné za týden nebude... a pak jsem si o tom psala s kámoškou a s jedním klukem, který se mnou chce chodit a ta kámoška mě uklidňovala a nakonec mě (aniž by o tom věděla) odvrátila částečně od sebevraždy a pak jsem se rozhodla, že s tím klukem budu chodit ne, že by se mi líbil, ale má úžasnou povahu a vytáhl mě (opět nevědomky) z té největší sr*ačky a to té že jsem se chtěl zabít... a že mi to pomůže na všechno to trápení zapomenout a konečně začít znovu normálně žít. A ne každý večer propadat depresím a zvracet.
1) Můžu být šťastná ve vztahu s klukem, do kterého nejsem sice zamilovaná a netoužím po něm přímo, ale má srdce na správném místě a dokáže mě vytáhnout z depresí? Dá se tomu říkat to skutčné štěstí z toho že s někým chodíte nebo to prostě není ono když do něj nejsem zamilovaná?
2) Když jsem byla menší byla jsem několikrát znásilněna a zneužívána známým a od tý doby se rozbrečím když mě někdo byt jen trochu a omylem zatahá za vlasy, nebo mě třeba obejme kluk, takže to bude taky problém, tak se ptám vás kluků snesli by ste vztah s holkou která, má trauma z toho že byla opakovaně znásilněna a zneužita nebo by ste ji opustili?
Děkuji všem za názory a rady :))

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejsem kluk, tak Vám odpovím jen na první Vaši otázku. Držte se takového chlapce. Bude Vám oporou a pokud Vám bude dávat tolik lásky, pochopení a tolerance, kolik jí potřebujete, věřím, že se dokážete i zamilovat. Šťastná být můžete s tím, koho si budete vážit a on Vás. Komu můžete důvěřovat a on Vám, hodně dlouho. Na druhou stranu _ v každém vztahu počáteční zamilovanost časem vyprchá a najednou lidé třeba zjistí, že si nerozumí, že si nemají co říct a již ani dát...Vy to prostě vezmete jen z druhého konce, ale určitě to neznamená, že je to špatně. Není divu, že se nedokážete třeba zamilovat tak, jak byste si přála, pokud jste prožila to, co popisujete...

pohanka*
hodnocení

0x

Běžte se léčit, aby jste se vypořádala se svou minulostí. Dokud nebudete vypořádaná se svou minulostí, nejen minulou, ale i s tou nepříliš vzdálenou /řešení problémů demonstrativní sebevraždou/, tak k sobě nepoutejte žádného chlapce. Jak on k tomu přijde, aby jste ho využívala k léčení svých problémů. On má právo a nárok na hezký život po boku sebevědomé ženy a ne neustále být ve strachu, co si zase vezmete za prášky nebo že se podřežete. Ve vztahu musí být oboustranná láska a náklonnost. To, co jste prožila ve Vás bude sedět celý život a bez pomoci to bude jenom horší. Svěřte se do rukou lékařů. Zatím vidíte jenom sebe, svoji bolest, své trauma.

praivo*
hodnocení

0x

1. Co není, může být - pokud opravdu "má srdce na správném místě", tak by z toho přece jen něco vážnějšího nakonec mohlo být, ne? :)

2. Ano, snesl bych to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]