Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pupínky na kořeni jazyka

Od: riky odpovědí: 4 změna:

Ahoj, začal sem kouřit, od té doby mám divné pocity v ústech, mám strach že mám rakovinu jazyka, je normální že na konci jazyka, tzv, kořene, když tam šáhnu prstem cítím pupínky, možná je to blbost, ale mám strach, prosím o pomoc. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nepanikař, pupínky tam má každý, jazyk není hladký.

A kouřit radši přestaň, stojí to peníze, zdravé to není a přitažlivost tím taky nezískáš - jenom pach kavárenského popelníku. Fuj.

tesma12
hodnocení

0x
Je to pravda, ty pupínky vzadu na jazyku má každý, jen se neprohlížíme tak důkladně abysme si jich všimli :) a kouřit fakt přestaň, kuřáka bych nikdy nechtěla, smrdí jak popelník :-D už to ani není IN !

hodnocení

0x

Když už,tak elektronickou*smich*

doplněno 24.11.13 13:39:

Nebo fajfku,ta se nešlukuje,pokud vím:-D

doplněno 24.11.13 16:29:

Babičko,nerozčilujte se tolik:)Myslím to jako recesi...Samozřejmě,že kouření je hnus,který ani já nepodporuji*cert*

Žádnou! Nezačínat kouřit vůbec nic!

doplněno 24.11.13 15:22:

Z fajfky je rakovina jazyka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]