Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověd na neschopence

Od: janek29* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám otázku jsem zaměstnána u jedné společnosti měla sem problémy s rukou pořád mne bolela tak sem šla na neschopenku potom na operaci a ted sem otěhotněla tak že stále sem v neschopnosti a včera mne přišla sms že se mám dostavit na podnik kde mám připravenou výpověd prosím vás o radu jak mám postupovat a kdo mne bude platit nemocenskou a potom mateřskou dovolenou napsaly že se propouští mám nárok na odstupné nebo jak ted mám postupovat předem moc děkuji všem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží samozřejmě na důvodu výpovědi. Pokud se ruší Vaše místo, máte nárok na odstupné. Počtěte si v ostatních diskuzích na toto téma, např.

poradte.cz/...

Nemocenské Vám platí OSSZ, tak jako doposud.

lm®

Také záleží jakou máte smlouvu,jestli např.nejste zaměstnána na dobu určitou.To by pak Váš PP skončil sjednanou dobou nicméně nemocenské byste dostávala stejně dál,ale neměla byste nárok na odstupné,prostě napište více informací

janek29*
hodnocení

Děkuji za odpověd a sem zaměstnána na dobu neurčitou a jak mám tedy postupovat podepsat výpověd a kdo mne bude potom platit mateřskou a kdy budu muset se přihlásit na úřad práce?děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]