Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Intimní informace vs důvěra

Od: flox* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. může mi prosín někdo poradit jak se zachovat a hlavně jak dál. Má takový problém. Osoba mě velice blízká zdělila pro mě úplně cizímu člověku mé nejintimnější soukromí, podotýkám, že to bylo bez mého vědomí a souhlasu. Myslím si, že o soukromí takového rázu si má člověk rozhodovat sám komu co prozradí.Můžu říct, že důvěra byla dost vážně narušen.Prosím o radu.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

4x
Osobu vam velice blizkou bych poslal do mist kde slunce nesviti. Moje duvera v ni by byla narusena asi uz naporad a nejspis bych se ji uz nesveril ani s tim, co jsem mel k obedu. Duvera se tezko ziskava a lehce ztraci. Zazil jsem neco podobneho.

hodnocení

3x

Dobrý den. Myslím, že s tím nenaděláte teď již vůbec nic. Nezbývá, než se poučit a nesdělovat nikomu to, co nechcete, aby se o Vás vědělo. Jak vidíte, člověk si musí dobře rozmyslet, jaké info o sobě a komu dává. Pokud nemůžete člověku věřit, tak pryč od něj a lépe si hlídat své soukromí. Protože záleží jen na Vás, koho si do něj pustíte a komu do něj dáte nahlédnout.

radil*
hodnocení

0x

No, evidentně ta tvoje blízká osoba není tak důvěryhodná, jak sis myslel, takže jediná rada - udělat z ní osobu né tak blízkou, anóbrž dostatečně vzdálenou, aby už nikdy neviděla do tvého soukromí. Zbořená důvěra se už nikdy zpět nezjíská.

buss
hodnocení

0x

Poslat osobu velice blízkou do háje. Otázka pak zní - chcete odplatu, soudit se?

hodnocení

0x

Na soud zapomeňte. Zavázal jste tu osobu mlčenlivostí? Asi ne. Dala by se ale přes ní vypustit falešná informace, která by se pak dala lehce změnit v lež a pak už by té osobě nikdo nic nevěřil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]