Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. může mi prosín někdo poradit jak se zachovat a hlavně jak dál. Má takový problém. Osoba mě velice blízká zdělila pro mě úplně cizímu člověku mé nejintimnější soukromí, podotýkám, že to bylo bez mého vědomí a souhlasu. Myslím si, že o soukromí takového rázu si má člověk rozhodovat sám komu co prozradí.Můžu říct, že důvěra byla dost vážně narušen.Prosím o radu.Děkuji
Dobrý den. Myslím, že s tím nenaděláte teď již vůbec nic. Nezbývá, než se poučit a nesdělovat nikomu to, co nechcete, aby se o Vás vědělo. Jak vidíte, člověk si musí dobře rozmyslet, jaké info o sobě a komu dává. Pokud nemůžete člověku věřit, tak pryč od něj a lépe si hlídat své soukromí. Protože záleží jen na Vás, koho si do něj pustíte a komu do něj dáte nahlédnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.