Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není moc příležitost se seznámit

Od: rumcajmanka* odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Líbí se mi na intru jeden kluk. Je sexy a já dlouho nikoho neměla, tak mi líbání, sex atd chybí.. Dokážu si to s nim představit.. Vím, jak se jmenuje a že je "prý" super.. Skoro se nevidíme, občas večeře, ale tam je vždy s klukama.. Párkrát jsme se potkali třeba v buse.. Pořádně sem se na něj ani nepodívala, neusmála.. Někdy mi přijde, že se mu možná líbím a jindy nevím, co si myslet. Facebook nemá.. Není ani moc příležitost se seznámit.. Už je to 3 měsíce a pořád je to stejné. Z mého chování by těžko asi něco poznal. Co napsat jeho kámošovi? Nevidím jinou možnost v mé situaci.. Jednou sme spolu jeli výtahem, ale oba jsme mlčeli ani si neřekli ahoj, nepodívali se na sebe.. Když se mi někdo fakt líbí, spíše dělám nezájem a to je chyba.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj. Těch vláken pod různými nicky jste zde o tomto založila již více. Prosím, další již nezakládejte a pokračujte v těch, ve kterých jste již několik rad dostala. Řešíte stále stejný problém. Líbí se Vám chlapec a nedovedete mu to dát najevo..Vzít si k tomu prostředníka není dobré řešení. Mohlo by mu to třeba i hodně vadit. Když něco chcete, nebojte se jít si za tím a dát to najevo. Pokud budete čekat, že to za Vás zařídí někdo jiný, může se to obrátit proti Vám. Když se Vám líbí, pak se ho snažte upoutat a nebojte se hlavně komunikovat. Buďte trošku vynalézavá, ale nespoléhejte se na to, že tohle za Vás vyřeší nějaký jeho kamarád...

dericcaster*
hodnocení

0x

No já nevím, jestli řešit to přes "kámoše" je zrovna ideální. Ale čtu-li váš popis stavu, za takových okolností, když má člověk pocit, že druhého nijak nezajímá, bych také o seznámení asi nestál. Něco Vám prozradím, není nic účinějšího, než obyčejný upřímný úsměv. Zkuste se na něj sem tam usmát a ostatní příjde samo...

hodnocení

0x

zkusit to jakkoliv naznacit , ze mas zajem o neho. Pokud nezacne ani jeden tak nemate sanci.

eulalie*
hodnocení

0x

Pusť to z hlavy. Kdyby tě chtěl, tak už se dávno sám nějak projeví. Takto mu budeš nadbíhat a on tě třebas ani nechce. Nepřijde ti to trapné? Prosím tě, jak můžeš poznat z toho, že jste jeli výtahem, ani jste na sebe nehleděli, ani se nepozdravili, že se mu líbíš? Fakt divné...

iz*
hodnocení

0x

Nenapadlo Vás, že i on sem může chodit a přečíst si Vaše "dotazy"?

Možná, že by to bylo dobře: Měla byste po starostech!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]