Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Líbí se mi na intru jeden kluk. Je sexy a já dlouho nikoho neměla, tak mi líbání, sex atd chybí.. Dokážu si to s nim představit.. Vím, jak se jmenuje a že je "prý" super.. Skoro se nevidíme, občas večeře, ale tam je vždy s klukama.. Párkrát jsme se potkali třeba v buse.. Pořádně sem se na něj ani nepodívala, neusmála.. Někdy mi přijde, že se mu možná líbím a jindy nevím, co si myslet. Facebook nemá.. Není ani moc příležitost se seznámit.. Už je to 3 měsíce a pořád je to stejné. Z mého chování by těžko asi něco poznal. Co napsat jeho kámošovi? Nevidím jinou možnost v mé situaci.. Jednou sme spolu jeli výtahem, ale oba jsme mlčeli ani si neřekli ahoj, nepodívali se na sebe.. Když se mi někdo fakt líbí, spíše dělám nezájem a to je chyba.
Ahoj. Těch vláken pod různými nicky jste zde o tomto založila již více. Prosím, další již nezakládejte a pokračujte v těch, ve kterých jste již několik rad dostala. Řešíte stále stejný problém. Líbí se Vám chlapec a nedovedete mu to dát najevo..Vzít si k tomu prostředníka není dobré řešení. Mohlo by mu to třeba i hodně vadit. Když něco chcete, nebojte se jít si za tím a dát to najevo. Pokud budete čekat, že to za Vás zařídí někdo jiný, může se to obrátit proti Vám. Když se Vám líbí, pak se ho snažte upoutat a nebojte se hlavně komunikovat. Buďte trošku vynalézavá, ale nespoléhejte se na to, že tohle za Vás vyřeší nějaký jeho kamarád...
No já nevím, jestli řešit to přes "kámoše" je zrovna ideální. Ale čtu-li váš popis stavu, za takových okolností, když má člověk pocit, že druhého nijak nezajímá, bych také o seznámení asi nestál. Něco Vám prozradím, není nic účinějšího, než obyčejný upřímný úsměv. Zkuste se na něj sem tam usmát a ostatní příjde samo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.