Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poslední dva dny cítím tlak na stranách mé hlavy. Není to nějaká velká bolest a je to 2X až 3X děnně. Nemám žádně zdravotní problémy a je mi 14 let (kluk). Nevíte co to může být? S tim, že to může být rakovina jsem se už smířil -_-.
Už se musím smát. Říká vám něco lékař? K tomuto člověku s důvěrou zajděte než se zastřelíte, že máte rakovinu. Měla jsem kamaráda, bulka v koleně byla zcela jistě podle něj rakovina a tak se jednoho krásného dne zastřelil aby netrpěl, bohužel až patolog mohl určit, že žádnou rakovinu neměl a byl zcela zdráv.
doplněno 21.11.13 19:23:Znáte ještě nějakou jinou nemoc než rakovina? To může a nemusí být věcí. Mě třeba bolí hlava když mám rýmu.
Můžeš být třeba jen citlivější na změnu tlaku vzduchu, nebo tím, jak se počasí mění.. Má kamarádka měla v 10-ti letech také rakovinu - prsu.. asi po měsíci se ukázalo, že jí jen prostě roste a nic z toho nebylo.. :D..
Neboj toto opravdu nejsou příznaky rakoviny,může to být od krční páteře,stresem,dehydratací...piješ dost vody?chodíš na vzduch a máš dost pohybu? Jak dlouho ten tlak trvá?
Trvá možná necelých 5 min...Dost vody většinou začnu pít až ve 4 večer, kdy příjdu ze školy, jinak na vzduchu jsem tak 10 min denně a můj pohyb je cca 30 minut posilování denně.
Myslím,že to bude opravdu banalita,zvlášť když ti nic jiného není,kdyby se to zhoršovalo,poraď se s rodiči,nebo navštiv lékaře. Já jsem migrenik a bojuji s bolestí hlavy často,někdy jen celé dny ležím a polykám léky a zvracím a stále dokola... Tak se drž,určitě se ti brzy uleví
jj, ja si myslím, že to bude tím pitím, nebo na mě možná leze rýma :D už mě bolí v krku :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.