Nejste přihlášen/a.
Obtěžovala vás někdy, že žena po vás chtěla sex? V noci třeba? Jste unavený spíte a pak ručička šmátralka :D Odmítáte to? Nebo jak k tomu chlapi přistupují?
(Občas mám v noci šílenou chuť na sex (nebo ráno když se stává než se jde do práce, aspoň rychlovka), ale vím, že je partner hodně unavenej z práce, tak ho nechci otravovat a furt dokola mi jede hlavou myšlenka, jestli by to uvítal nebo ne!
Nevím, zda jsem se vyjádřila úplně přesně, ale snad to pochopíte )
Ztratili se dva chlapi v horách. Jsou po dvou dnech zmrzlí, vysílení, hladní a povídají si, co nejdříve udělají, když příjdou domů. Ten první že se převleče do suchého, nají se a dá si kotel horkého čaje. Ten druhý povídá, že nejdříve pomiluje ženu, pak si sundá lyže. :D Já si myslím, že každý chlap to má jinak. Je třeba vyzkoušet. A ne jednou. Pak budete mít jasno.
Ahoj. Jednou mě bolela hlava jak křáplej střep, a stejně jsem to přetrpěl v plným nasazení. O to to šlo rychleji, potom odpočinek, polknutí Valetolu a po chvíli zas do toho. Nebo mě díky tomu úplně přestaly bolet záda v kříži. Vydrželo to asi pět hodin, co jsem byl jak o 20 let mladší. Pak se to vrátilo ještě krutějc. Chlap, co má svou ženu, manželku rád, tak nic neřeší a jde do toho. Pravda, u bývalky jsem to zažíval obráceně. Pak nastupuje plán B.
Manželé by si měli umět o všem ohledně sexu pohovořit. Nestydět se, sdělovat si, co se jim líbí a co případně praktikovat nechtějí. A měli by si navzájem vyhovět.
Proto si myslím, že byste se měla se svým dotazem obrátit přímo na manžela, zda by to uvítal. Udělejte si hezký večer, rozdělejte vínko a můžete se ho zeptat. Sama uvidíte, jak se k věci postaví, ale myslím si, že nebude proti tomu nic mít. Jaga.
No za sebe můžu jenom říct, že ideální je si o tom promluvit třeba o víkendu, kdy je pohoda na obou stranách. Druhou možností je to prostě někdy v noci zkusit. Já osobně jsem z těch, kdo nikdy neřeknou manželce, že jsem unavený i když je to náhodou pravda. Maximálně když nemám přímo chuť tak se to snažím urychlit a manželka si užije "jenom" tu rychlovku.
Rada pro tazatelku : Vyzkoušejte reakci. Jestli se mu začne stavět, pak by něco mohlo být. Jestli něco zahučí a otočí se k vám zadkem, pak asi nebude nic.
Rada pro pány :
Jestli jste opravdu unavení a taková situace vám vadí, pak zkuste pořádně a nahlas prdnout. Sice se o sobě dozvíte nějaké nelichotivé přídomky, ale budete mít pokoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.