Nejste přihlášen/a.
Je mi 22 a už bych chtěla aspon s někým chodit, když jse doted nechodila s nikým, ale vůbec nevím kde začít. ještě chodím do školy a na brigádu, a občas zajdem s kámoškou na diskotéku a tam si vždycky někoho najdu, ale to nikdy nevydrží, protože mě potom už nikdo nechce vidět-třeba si s někým vyměním číslo, ale pak už se neozve, ano když se zoufalosti napíšu já. Na nic jinýho nemám čas, protože ještě musím spat a učit se do školy. Už mě docela štve že mě všichni nesnáší, když jsem nikomu neudělala nic špatnýho, spíš jsem si všechno nechala líbit, abych se nechovala jak mrcha a jinak se chovám normálně, nefotím si kozy na facebook atak. Jenže je docela divný se dívat na bývalou skoro spolužačku, která je asitak o 2roky mladší než já, taky ju moc lidí nemělo rádo je tlustá a škaredá (to nepíšu že bych záviděla, ale nechtěla bych vypadat a páchnout jak ona) a už je zadaná. Na brigádě a ve škole mě taky nidko nechce. Na diskotéce si taky seznamuju jen když jsem hodně nalitá, jinak mi to nejde. Vadí mi, že jsem totálně tupá a že jsem nějak pošahaná že mě nikdo nechce
jo ta holka je tlustá a škaredá a asi se neumývá nebo co, ale nikdy by mě nenapadlo abych tohle někomu řekla do očí, nebo tohle řešila tak, že bych u toho řekla její jméno nebo na ni ukázala. Hodně nalitá u mě znamená, že si dám asi 2 energitáky a trochu chlastu, jenže se mi pak akorát trochu zlepší nálada, ještě se mi nestalo, že bych se poblila, nebo chodila našikmo
AhojUž z tvého nicku je jasné,ženemáš pražádné sebevědomí-nemáš se prostě vůbec ráda a proto tě tak i ti druzí berou.Ty si musíš začít věřit,musíš se na ty lidi usmívat,musíš je něčím zaujmout,tím,co máš v hlavě-tvými názory,pěkně se oblékat,mít pěkný účes,atpod.Není třeba,aby jsi si fotila prsa a pak je "házela" na facebook
To dělají pouze hloupé a naivní puberťačky.Za další,píšeš,že na diskotéce tě také nikdo nechce,zkus se někdy podívat na ta opilá děvčata střízlivou hlavou,dej si co já vím Colu,a podívej se,jak vypadají,když jsou ožralé,je to nechutné a degradující
Kluci to nenávidí,co s nalitou...Začni se vzdělávat,číst,sledovat módu,choď na Zumbu...A nezapomeň-úsměv,to je prvořadý klíč k úspěchu u druhých
Pokud se budeš stále mračit,tak se druzí na tebe budou také mračit-zákon přitažlivosti
Pro to,aby byl člověk úspěšný,a to prakticky v každém směru,musí něco dělat,ne sedět "v koutě,"a říkat:búú,nikdo mě nemá rád."
Vztyč prst a jdi za ním,pochopila?Máš přece nějaké životní cíle a pro ty je potřeba pevná vůle,disciplína tvrdost-buď tvrdá vůči svým požadavkům!Kdo nic nedělá,nic nezkazí
Hodně štěstí
Ono to nebude vůbec tím, jak vypadáte a jaké máte proporce. Bude to tím, co z Vás vyzařuje. Šíříte kolem sebe negativní energii zřejmě (i z Vašeho příspěvku to jde vycítit) a takové lidi málo kdo vyhledává. Myslete pozitivně, seznamujte se střízlivá, usmívejte se a dívejte se na lidi přátelštěji. Někteří lidé druhého odpuzují hlavně tím, jak se chovají. Ne tím, jak vypadají. Zamyslete se nad tím. Charisma může mít pro druhé pohlaví i člověk, který není nijak moc pohledný, ani štíhlý..Myslíte, že je to o tom, co vystavujete nebo nevystavujete na FB?
doplněno 21.11.13 17:34:Slečno, nehledejte důvody, proč to či ono nejde. Hledejte způsoby, jak věci prostě změnit. Vy už předem víte, že nic nemá cenu a pro každou radu, která zde padne, máte připravený argument, jak oponovat, jak zdůvodnit, že Váš postoj je správný... Problém je jen ve Vás samotné, ve Vaší hlavě...
Zdravím, za a) pokud hledáš chlapy na pochybných dikoškách, tak nic moc nenajdeš. Tam se chodí jedna sorta pobavit a zatancovat, druhá najít společníka na dnešní sex.
za b) pokud se s někým seznamuješ nalitá, tak je to hnus a hodně chlapů tím odradíš. Ti, kterým to nevadí, tak si většinou chtějí jen vrznout.
za c) kámoška je možná tlustá a škaredá, ale z tebe cítím závist, celkovou nespokojenost a zoufalství, což také odrazuje. Zoufalku, navíc takovou, co závidí okolí, nechce nikdo.
a nakonec za d) pokud sedíš doma a navštěvuješ jen ty diskotéky, na na pořádnýho chlapa narazíš těžko. Lidé se nejvíce sbližují při sportu, práci a společných zájmech.
Nezlob se, ale asi nebudeš opravdu milá dívka s rozhledem, se kterou chlapci rádi propovídají večer.
Usuzuji tak podle Tvého slovníku dlaždičů: "nepoblila jsem se, kamarádka je tlustá, škaredá a páchne, jen když jsem hodně nalitá..."
A ta "tupá kráva", to je koruna toho všeho ostatního.Tím jsi to dorazila.
Kdybych byla muž, o ženu s podobným vyjadřováním bych opravdu neměla zájem. Ukazuješ tím své IQ a celkový dojem vůbec.
A o kamarádství nemáš opravdu pěknou představu. Říci o kamarádce -blízkém člověku, že je škaredá, tlustá a že páchne, zo je opravdu hnus. A klukům se asi líbí víc, než Ty, když už je zadaná. Asi z Tebe mluví závist, to je to celé. Měla jsem ve škole kamarádku s brýlemi, hodně šilhala. nebylo to moc hezké, ale měla jsem ji ráda, rozuměly jsme si a její vadu jsem nevnímala. Nikdy bych jí nedokázala říct třeba "brejlovec". Proč jsi tak zlá? Kdyby se to dozvěděla, jaké máš o ní mínění, byla bys nejen bez kluka, ale i bez kamarádky.
Opravdu na sobě budeš muset ještě dlouho pracovat, než tě začnou kluci brát jako prima holku. Je to zřejmě tím, že máš malé sebevědomí, které se snažíš maskovat hrubostí. Ale tudy cesta nevede. Jaga.
Milé "babky" a další, rozdala jsem bodíky jelikož mi mluvíte z duše. Být "tupákráva" ještě i nalitá to se vážně nedivím, že o chlapa děvče nezakopne.
jo napsala jsem tady o jedný holce že je škaredá a tak, ale jí bych to nikdy neřekla, ani bych tohle neprobírala s nikým, protože jsem došla na to, že když někomu řeknu, že tam jakási holka je třeba škaredá, tak si někdo domyslí, že ho taky někde pomlouvám (i kdyby to nebyla pravda, ale myslet by si to mohl) . Je to její věc jak vypadá, tady jsem jen chtěla ukázat takovej rozdíl, že holka ktrerá vypadá jak jsem ji popsala už je zadaná, a když se o sebe starám tak nemám nikoho.
Ono jenom stačí, jak se vyjadřuješ . Já mám dva syny,ale o takovou jako ty, by ani nezakopli. Tak se pak nediv a trochu se nad sebou zamysli,ještě máš času dost.
Jestli to nebude právě tím, že se staráte v první řadě o to, jak vypadáte a srovnáváte se s druhými. To, že o sebe pečujete je fajn, ale důležitější je to, jaká jste uvnitř, ne navenek. A co máte v hlavě, jak přemýšlíte, jak se vyjadřujete atd. A to asi více zajímá i opačné pohlaví. Když sama o sobě dokážete říct, že jste totálně tupá a pošahaná, napadlo Vás, že si toto o Vás mohou myslet i druzí? Že se tak opravdu třeba prezentujete? Já Vás skutečně nechci ani v nejmenším urazit a dotknout se Vás, ale chtělo by to zapracovat na svém charakteru nejspíše...Abyste byla pro chlapce přitažlivá něčím jiným, než tím, jak vypadáte, kolik měříte a vážíte.. Co vlastně děláte proto, aby Vás lidé měli rádi, cítili se dobře ve Vaší společnosti, zaujala jste je? O tom jste nenapsala ani slovo totiž...Chápete?
Snažím se byt na všechny hodná milá i když je to občas těžký, ale na brigádě jsem musela mít velkou výdrž abych ta lidi někam neposlala, ale tohle jsem zvládla. Když jsem byla na sš tak mi pár holek nezávisle na sobě řeklo, že jsem celkem hezká, že sem hodná a takový. Jenže je mi to k ničemu když mě niddo nechce. Když jsem byla v prváku tak jsem se bavila se všema ze třídy (to bylo takový to:odkud seš? kde to je? jak to že studuješ zrovna tady? ) ale pak jsem si s nima neměla co říct. Jinak jsem se ve škole snažila a bylo to dokonce i vidět, snažila jsem se mít přehled o novinkách z oboru co jsem studovala na sš a pak taky o tom co jsem chtěla asi tak od druháku studovat na VŠ, ale třeba jsem vůlbec nic nevěděla o spolužákách. Ještě ve druháku jsem je neznala všechny ani jsem s nima nikam nechodila protože jsem se s nima přestala bavit, protožejsem nevěděla o čem s nima mám mluvit. No a to je důvod proč si o sobě myslím že jsem tupá, ted na vš taky nikoho neznám jménem, nebavím se s nima, protože jsem prostě vypatlaná a to je taky jeden z důvodů proč mě nikdo nechce
A vzhled je jediný co u mě někdo občas ocenuje, když už nic jinýho. Pak třeba šéf v práci ocení to že zvládnu udělat účetnictví ve firmě. Ale žádný další výhody nemám, je se mnou zábava jak v kostele, skoro nerozeznám 2 lidi od sebe, když se někdo o něčem baví, tak mě trvá než pochopím o čem mluví a tak radši držím hubu..
Dobrý den,
solidního partnera spíš potkáte na škole, než na diskotéce, nicméně pro Vás je důležitější, udělat si pořádek v tom neuvěřitelném nepořádku, co máte v hlavě. Pořád opakujete, jak jste tupá, ale tím nic stejně nevyřešíte. Vaše vyjadřování je opravdu úděsné, povrchní, chladné a na studentku VŠ přisprostlé a značně jednoduché. Z toho plyne, že musíte projít zásadní změnou a to bude opravdu těžký oříšek.
Někde jste něco prošvihla, takže musíte zpět na začátek a začít si pěstovat nějaký smysluplný žebříček hodnot. Mohla byste nějaký čas pomáhat v nějaké charitivní organizaci nebo něco obdobně razantního, co Vás může změnit a udělat z Vás lepšího člověka.
David
a ty jsi stihla a pekna? ono ne vzdy jde o vzhled , ale vetsinou spis o stesti ... ono to muzes zkusit klidne s chlapama nad 27 ... tam uz chlopi premysleji jinak
Nemyslím si, že bych byla hnusná šereda co ani neproleze v autobuse uličkou , ne fakt, v autobuse chodím normálně dopředu, ne jak někteří jdou pravou nebo levou stranou dopředu
jinak se hodně lidí za mnou otáčí a na akcích kam občas zajdu, za mě furt někdo platí pití a to by nikdo fest škaredé holce neudělal. Ale musím se hodně snažit abych mohla vylést ven a nikdo se mě nelekl
Jenže abych mohla chodit sportovat, tak bych musela mít čas pravidelně. Takže bych si našla třeba že ve středu od 3 do 5 je volejbal a musela bych tam chodit každej týden, jenže já nevím jak budu mít směny na brigádě a tak bych se tam nedostala a byli by vyhozený peníze za to. A zas by začalo to co se děje vždycky když někam dojdu-všichni se začnou spolu bavit a já zas ne, nebo se s nima budu bavit 3-4 dny a zas přestanu.
Ihned, ale ihned si změňte nick! Začněte se mít ráda a berte se taková jaká jste. Zahoďte negativizmus, přestaňte sebou pohrdat. Nikdo vám nedá návod, může vám pouze poradit, jak z toho ven. Ještě jednou si pečlivě přečtěte, co vám rádcové píšou a nehledejte nějaké nesmyslné překážky a nemožnosti, jakože nemůžete sportovat a tak. Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody. Kde je vůle, je i cesta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.