Nejste přihlášen/a.
Dobry den vsem.Dokazal by mi nekdo poradit,jak se zbavit nadmerneho poceni dlani?Poti se mi kdykoliv a kdekoliv a to tak,ze na cokli sahnu,hned je to opatlany a mokry.Slysel jsem neco o nejakem ambulantnim zakroku v podpazi,ale nevim,jestli to do budoucna nepredstavuje nejaky problem.Diky vsem za tipy...
Tohle asi s mojim problemem moc nesouvisi.Jde o to,ze tohle je muj jediny ,,zdravotni problem".Nikdy jsem netrpel na zadne nemoci,jen nekolikrat chripka a jednou angina a to je vse.Nemam zadne vetsi problemy a jsem celkem v pohode,teda az na ty ruce.I ted treba u PC,drzim chvilku v ruce mys a je mokra...Diky...
Je mi 27.Pouzivas krem a nevis jak se jmenuje?Je to des.I kdyz nic nedelam,tak se zacnou po chvilce na dlani delat kapicky potu...
Zkuste Excipial Deo forte krém (firma Spirig) nebo Driclor (firma Stiefel)
shopnet.cz/...
pevnezdravi.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.