Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi škube oko?

Od: majcinka* odpovědí: 8 změna:

Hezký den Všem! Již druhý měsíc mě skoro pořád škube ve spodním víčku oka.Vypadá to jako by mi tam běhal nějaký Ferda mravenec ,sem a tam(od vnitřního koutku směrem ven a zpět).Nebolí to, jen je to nepříjemné a trvá to docela dlouho.Kamarádka mi radí:Studenou a teplou sprchu a zavřít do klece! :D Já přesto doufám,že někdo bude moci rozumně poradit co stím?Děkuji M.:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Svalové křeče bývaj způsobeny nedostatkem hořčíku. Zkus nějaký vhodný doplněk stravy nebo jídlo s jeho vysokým obsahem (ořechy) a uvidíš.

tomh*
hodnocení

2x

Tak s tím jsem měl také problémy a nakonec mi bylo sděleno, že mám nedostatek nějakých vitamínl, které zodpovídají za svalové kontrakce. Takže doporučím ti užívat multivitamíny..

ondrasek*

jo ten "vitamín" je magnesium - dospělý 2x2tablety v lékárně bez předpisu za 90kČ 100KS

peterson*
hodnocení

2x

Občas se mi stává něco podobného, tak 1x - 2x do měsíce. Podle mého to jsou svalové záškuby a dělat se s tím nebude dat nic, možná promnutí, ale fakt nevim

majcinka*
hodnocení

Bohuže,l to promnutí vůbec nepomáhá,ani náznak malého zlepšení, už jsem to také zkoušela.Zkusím vitamíny co radí jiní.I tak díky

ajule*
hodnocení

0x

ahoj, tak abych taky přidala svoji zkušenost...měla jsem tohle také...bylo to v době,kdy jsem se učila na maturitu, musela odevzdat projekt, do toho jsem měla problémy s přítelem, začal mě pronásledovat ex přítel a ještě se semnou přestala bavit kamarádka... *zed*

Bylo mi řečeno, že to mám ze stresu... skutečně, když se to všecko usadilo, škubání bylo pryč a od té doby se mi to nevrátilo... ťuk,ťuk,ťuk... takže to možná chce jen klid a nohy v teple... ;)

přeji hodně štěstí... *dril*

malvinka*

Souhlas , vidím to taktéž na malé,*vtip* velké hrábě . Takže klídek*andel*.

ondrasek*
hodnocení

0x

ještě to může být nervama... taky mi to někdy dělávalo, dělal jsem si na to čaj z meduńky, nebo 2-4panáky tvrdého alkoholu ten chutná lépe a rychleji zabírá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]