Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Delta v bdělém stavu

Od: eeg odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

kvůli nuestálému šumění v hlavě a závratím jsem byla poslána na neurologii, kde mi natočili EEG a já bych se ráda dozvěděla, zda měl někdo podobný výsledek, protože mu vůbec nerozumím, v podstatě mi to nedává smysl :(

Na EEGmám v temenní části, levé půlky mozku, v bdělém stavu zaznamenané vlny delta 3Hz a theta v celém pásmu a to i přes opakovanou úpravu elektrod. Toto se neměnilo ani při otevírání-zavírání očí, ani při blikání apod.

Chápu, že to zřejmě vysvětluje mou neustálou únavu, když vlastně pořád spím :D

Na netu jsem našla, že tuto aktivitu mozku mají jen malé děti a dospělí při hlubokém spánku a proto to nechápu. Má někdo podobný výsledek? Co se dělo dál?

Děkuju za jakoukoli odpověd

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Včera jsem byla na revmatologii a jako vždy jsem čekala. 2 hodiny v prázdné čekárně. Znovu a opět jsem si přečetla veliký plakát s právy pacienta. Je tam i odstavec - Právo pacienta na podrobné, pravdivé, citlivé a srozumitelné vysvětlení a poučení pacienta lékařem. ;) Neshánějte informace po všech koutech, zeptejte se přímo tam, kde vám vyšetření dělali nebo alespoň toho, komu výsledky budete předávat, kdo je objednal, dal doporučení.

doplněno 20.11.13 09:56:

Doporučení vám dal neurolog, že? Ten vám to vysvětlí naprosto přesně.

eeg
hodnocení

dobrý den, děkuji za odpověd, ptala jsm se, odpověd doslova - já si myslím, co by to mohlo být, ale nejsem jasnovidec :(

Njn, možná ten návrat do dětství už začal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]