Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Setkání s holkou

Od: mrak* odpovědí: 3 změna:

Zdravím
je mi 15 let a asi před půl rokem jsem se ve vlaku seznámil s jednou holkou, která se mi hned začala líbit. Problém však je, že bydlí více než 100 km ode mě.

Ale nevadí - vyměnili jsme si kontakty a já jsem si s ní od té doby psal (SMS, počítač).
Komunikace s ní byla občas častější, občas méně, ale důležité je, že neustala.

Před pár dny jsme si volali přes skype tři hodiny - a poznal jsem tam to, co jsem si již dříve myslel: Že si velmi rozumíme. (jo, není nad hovory, chat často zkresluje)

Mimo jiné tam taky ta holka rozvinula nápad, že bychom se mohli osobně setkat. S tím jsem s radostí souhlasil a začali jsme hledat vhodné datum. Poté jsme se tedy na jednom shodli - kdy po škole nic nemá a já taktéž ne; víkend bohužel nejde, jelikož má taneční a spoustu dalších aktivit.

Šel jsem oznámit rodičům, že bych se tedy za ní rád vydal ten den po škole - že už jsem si našel skvělé spojení a další den nic nebudeme mít. A tady je ten kámen úrazu: Jim nepřijde rozumné, abych ještě po škole někam jel. Nejde jim ani tak o to, proč tam chci jet - ale o ten čas (vrátil bych se asi ve 23 hodin). Že bych prý nebyl připravený na další den atd...

A tady bych právě potřeboval poradit nějaký argument, kterým je přesvědčit. Velmi by mne totiž mrzelo, kdyby se známost s tou holkou rozplynula jen proto, že jsem nedokázal přesvědčit rodiče, abych za ní mohl jet.

Moc vám děkuji za všechny rady :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

No dyť nemusíš jet 100 km, co neutrální půda, tak půl na půl?

miklous*
hodnocení

0x
Asi Tě zklamu, ale souhlasím s Tvými rodiči. Pochop, že se o Tebe bojí. Sto kilometrů je pořádná dálka... Počkej na lepší příležitost.

joolie*
hodnocení

0x

To je krásný, jak ti na ní záleží :)

Zkuste to vymyslet třeba na pátek, když je po něm víkend, tak by přece nemuselo vadit, že na další den nebudeš připravený, ne? :) A kdyby to přece jen nešlo, třeba by mohla přijet ona za tebou... Vím, že jako kluk máš asi pocit, že by to mělo být na tobě a nechceš jí nutit k tak dlouhé cestě, ale pokud by to jinak nešlo a ona by souhlasila, třeba by to pro začátek byl dobrý nápad a navíc by ti rodiče třeba pak i povolili jet za ní :)

Doufám že jsem trochu pomohla a přeju hodně zdaru! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]