Nejste přihlášen/a.
Zdravím
je mi 15 let a asi před půl rokem jsem se ve vlaku seznámil s jednou holkou, která se mi hned začala líbit. Problém však je, že bydlí více než 100 km ode mě.
Ale nevadí - vyměnili jsme si kontakty a já jsem si s ní od té doby psal (SMS, počítač).
Komunikace s ní byla občas častější, občas méně, ale důležité je, že neustala.
Před pár dny jsme si volali přes skype tři hodiny - a poznal jsem tam to, co jsem si již dříve myslel: Že si velmi rozumíme. (jo, není nad hovory, chat často zkresluje)
Mimo jiné tam taky ta holka rozvinula nápad, že bychom se mohli osobně setkat. S tím jsem s radostí souhlasil a začali jsme hledat vhodné datum. Poté jsme se tedy na jednom shodli - kdy po škole nic nemá a já taktéž ne; víkend bohužel nejde, jelikož má taneční a spoustu dalších aktivit.
Šel jsem oznámit rodičům, že bych se tedy za ní rád vydal ten den po škole - že už jsem si našel skvělé spojení a další den nic nebudeme mít. A tady je ten kámen úrazu: Jim nepřijde rozumné, abych ještě po škole někam jel. Nejde jim ani tak o to, proč tam chci jet - ale o ten čas (vrátil bych se asi ve 23 hodin). Že bych prý nebyl připravený na další den atd...
A tady bych právě potřeboval poradit nějaký argument, kterým je přesvědčit. Velmi by mne totiž mrzelo, kdyby se známost s tou holkou rozplynula jen proto, že jsem nedokázal přesvědčit rodiče, abych za ní mohl jet.
Moc vám děkuji za všechny rady
To je krásný, jak ti na ní záleží
Zkuste to vymyslet třeba na pátek, když je po něm víkend, tak by přece nemuselo vadit, že na další den nebudeš připravený, ne? A kdyby to přece jen nešlo, třeba by mohla přijet ona za tebou... Vím, že jako kluk máš asi pocit, že by to mělo být na tobě a nechceš jí nutit k tak dlouhé cestě, ale pokud by to jinak nešlo a ona by souhlasila, třeba by to pro začátek byl dobrý nápad a navíc by ti rodiče třeba pak i povolili jet za ní
Doufám že jsem trochu pomohla a přeju hodně zdaru!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.