Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik se platí v porodnici?

Od: jantar412 odpovědí: 6 změna:
Krásný den,
zajímalo by mě, zda se platí porod nebo pobyt v porodnici.
Kolik jste platili za kolik dní a kde?
DĚkuji moc za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U nás se platí jen za přítomnost otce a nadstandart. Jinak jen ty normální poplatky co jsou všude stejné /Julínkovské/.

xixi*
hodnocení

0x
Manzelka byla v porodnici 5 dni. Platila za kazdy den pobytu 100Kc, za dite se neplati. Nekde se plati za epiduralni anestezii pri porodu a za pritomnost otce u porodu. Ostatni plati pojistovna.

bgmaniac*
hodnocení

0x

Žena byla 4 roky zpět v porodnici cca 7 -8 dní, nepamatuju, platil jsem něco kolem 500,- dnes je to nejspíš o něco více.

bgmaniac*
hodnocení

0x

A nadstandart byl kolem 1000,- na den (fakultní nemocnice OV)

hodnocení

0x

platis jen za pobyt sebe /matky ditete/ , nekde se plati 500 za pritomnost otce pri porodu , pak treba za epidural ... kdo chce tak nadstandartni pokoj.

laik*
hodnocení

0x

K poplatkum nemam co napsat, ale vsiml jsem si, ze hned nekolik lidi, jak se spravne pise standarD. Opravdu je tam na konci "D".

Standart je 2.pad slova standarta, coz je neco jako oficialni "vlajka" napriklad vojenskeho oddilu nebo tak neco.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]