Nejste přihlášen/a.
Prosim,poradte.Marodim od unora letosniho roku,V srpnu jsem chtela nastoupit do prace,ale vzhledem k memu zdravotnimu stavu mi byla nabidnuta vypoved dohodou.Nastoupila jsem pak na dalsi neschopenku v ochranne lhute,jelikoz bych tu praci nevydrzela ani den.Jsem po operaci menisku,ktery mam i na druhem koleni,artrozu v obou kolenach,v drobnych kloubech,zanet v tele (pokazano v krvi),chronicky zanet v obou achilovkach,nyni objednana na operaci jedne achilovky.Trpim stredne tezkou depresi.Jelikoz operace vychazi az v dubnu,a bude mi koncit prave ta neschopenka tak nevim co delat dal.MUj ortoped mi nabidl invalidni duchod ale obvodni pry at se preobjednam jeste letos nebo nejlepe zitra na tu operaci,ze se mi tim prodlouzi neschopenka,Mam jeste moznost nastoupit na urad prace,ked bych mela mit narok na podporu,jelikoz jsme v zamestnani byla tri roky.Co delat ale kdyz operace drive nepujde,mam zkusit ten invalidni,nemuzu si dovolit zustat bez nejakeho prijmu,neboli mam si zadost podat ihned nezavisle jak mi bude koncit neschopenka,jak postupovat nejlepe,ma s tim nekdo zkusenost.Co kdyz duchod nepriznaji,na pracak kdyz pujdu na operaci se taky asi spatne muzu dostavit nevim jak dal,nebo si nechat aspon napsat podrobnejsi zpravu od ortopeda s doporucenim aby byl zvazen invalidni,pac opravdu nemuzu pro bolesti ktere jsou i v klidu a v noci normalne fungovat. Prosim pomozte s co nejvice odpovedmi.Dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.