Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval bych si zřídit účet, pro online platby, paypal, přijímání po posílání peněz z účtu na účet atd.
Bohužel jako student nemám stálý příjem a hrozí, že bych tam třeba neměl nějakou dobu vůbec nic (popřípadě nějakou tu min. částku 100Kč atd.)
Díval jsem se na účet u fio banky, že nabízí účet bez jakýchkoliv poplatku za zřízení účtu, vedení účtu atd.: fio.cz/...
Pořád mi to ale přijde nějaké zvláštní. V čem je háček? Jak potom ta banka vydělá, když nabízí vše zdarma a bez poplatků? Nějak se mi tomu nechce věřit.
Máte někdo zkušenosti s tímto účtem u FIO banky?
P.S.: Pokud ano, nevíte, jestli je možné zrušit zasílání nějakých výpisů atd. poštou? Nechci totiž, aby mi poštou cokoli chodilo domů.
Děkuji
Nízkonákladové či beznákladové banky vydělávají tak, jako všechny banky na západě... tedy půjčováním peněz.
To jen u nás (a v pár dalších státech) jsou natolik rozežraní, že nutí přisypávat jim penízky na hromadu prostřednictvím poplatků. Jinde by si to nedovolili.
Takže žádný háček v tom nehledejte, prostě se jen některé banky rozhodly chovat etičtěji než jiné a jejich nízkonákladová či beznákladová politika má přilákat zákazníky... a funguje to.
Jinak konkrétně s FIO zkušenosti nemám, ale jinak jsem spokojeným klientem tří jiných bank, kterým neplatím ani korunu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.