Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer mám takový dotaz mám v USA příbuzné a babička my navrhla že bychom tam mohli třeba o prázdninách na měsíc letět že jim nevadí když u nich budeme bydlet no a tak jsem projížděl weby atd. a našel jsem že v USA je levná moda jen jsem nikde nenašel jaké módní značky jsou tam k dostání nejvíce by mně lákaly ty italské jako je armani, diesel, replay gucci atd. ale nevím jestli se to tam dá sehnat levnějí a také by mně zajímalo za kolik je k sehnání nový iphone nějaká nižší řada žádám tedy všechny co už někdy nakupovaly v USA a všem děkuji za jakoukoliv odpověď
Moda tam levnejsi je (Shopstyle.com, Nextag.com, amazon.com) to jentak pro predstavu, jinak pocitej se clem pokud potahnes hromadu tasek, jinak pokud sundas nalepky a trochu to otahas, tak v kufru v klidu...Konkretne Diesel, Levis, Wrangler atd jsou o polovic levnejsi..jak kde samozrejme, nesmis nakupovat na High street..
Vrátil jsem se před 14 dny. Ceny nových iProduktů jsou v podstatě stejné (jsou na apple.com), repasované přímo od Applu jsou o dost levnější. Hadry jsou opravdu levné, nakupovat je třeba v outletech. Značky neznám, ty mě nějak nerajcují. Bacha na nadváhu kufrů. Každý další je za 100$ a když jich je moc, tak na to skočí celníci. Ale kufr navíc projde.
Já osobně značky neřeším, takže jsem kupoval podle toho, co se líbilo, ale vesměs to bylo vše, co jsem znal od nás. Většina značek, o kterých se nám naši prodejci snaží namluvit něco o exkluzivitě, jsou v USA běžné, čemuž samozřejmě odpovídá i nižší cena. Skutečně světově známé značky jsou drahé i tam.
V každém případě platí, že tam se letí bez kufru (na co tahat prázdný kufr), zpět už s plným kufrem. Všechno vybalit, odtrhat cenovky a visačky a zmačkat, aby to nevypadalo jako nové. Co se týká elektroniky, pozor zejména na jiné napětí v síti (jinou zástrčku lze řešit adaptérem), odlišné podmínky záruky (mnohdy lze dokoupit celosvětová), nevozit to v původních obalech a v rozumném množství. Těžko vysvětlíte, proč máte 5 notebooků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.