Odchod ze zaměstnání - výhružka hodnocením

Od: Datum: 18.11.13 19:50 odpovědí: 11 změna: 21.11.13 10:07

Ahojte.

Dal jsem výpověď a na to tady u nás nejsou zvyklí. Raději sami dávají. Mám to do konce roku, teď k nám má přijít zas nějaká vrchnostenská kontrola, která má šťourat ve věcech, které patří do mé pracovní činnosti. Takže mi bylo řečeno, "Dej si všechno do pořádku, neradi bychom ti psali špatné hodnocení. To mne absolutně uzemnilo a utvrdilo v přesvědčení, že odcházím správně, od pošahaných nadřízených. Jem by mne zajímalo, kam že by to chtěli napsat, to hodnocení? Do kterého výstupního dokumentu? Nechápu.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 18.11.13 20:05

Ahoj, to jsou debilní buržo kapitalistický kecy, v zápočťáku budeš mít od kdy do kdy a výši příjmů, snad jen při vyžádaných referencích, ale na to se moc nehraje. Stejně debilní hláška je, že za bránou a nebo na pracáku je 300 lidí co čekaj na tvoje místo, mě tak psychicky týral nadřízenej a když jsem nechal práce a řekl jsem mu, ať mi jde těch 300 lidí co jsou u brány ukázat, tak se mohl vzteky zbláznit. Držím Ti palce ...

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 18.11.13 20:17
avatar
Jo, to si můžou napsat pro sebe a zaramovat.
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 18.11.13 20:43
avatar

trochu bych měl obavu aby nehledali nákou příčinu na paragraf 55 okamžité zrušení pracovního poměru

Ohodnoceno: 0x
 
Od: zvidalek*
Datum: 18.11.13 21:31

No , o tom taky byla řeč. Už to mám na dohodu díky slušnému řediteli. Jinak ti pod ním fakt jsou velmi zlí hajzlové. To je tak, když si dovolíte říct svůj názor. Myslím, že to tam trochu souvisí s inteligencí. A tam u těch "odborníků" ji postrádám

Od: uska®
Datum: 18.11.13 20:50

Co tak hodit se do konce roku marod? Vždyť je to za pár.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: zvidalek*
Datum: 18.11.13 21:34

To byste koukali na to pozdvižení!

Od: laik
Datum: 18.11.13 21:53

Pravdepodobne nevi, o cem mluvi, ale v principu je mozne, ze kdyby te nekdo jiny chtel nekdy pozdeji prijmout a zavolal do tvojeho soucasneho podniku kvuli referenci, tak by z tve slozky, kterou na tebe budou i nadale mit, precetli do telefonu, ze jsi byl "obtizny zamestnanec a staly stezovatel" nebo neco podobneho.

Kdyz davam vypovedi z podobnych firem plnych blbcu, tak jim to vzdycky dam poradne sezrat. Do vypovedi pisu veci jako "odchazim z techto duvodu: naprosta neschopnost vedeni, nedodrzene sliby nadrizenych, nedostatecna kvalita vyrobku/sluzeb zakaznikum, s cimz se nemuzu smirit, lepsi financni nabidka jine firmy za stejnou praci, vyrazne lepsi pracovni podminky v jine firme, bezkonfliktni prostredi v jine firme, ..." apod. Napisu tam jeden nebo vice duvodu, podle toho, co je vytoci nejvice *smich* *palec*. Pro jistotu to jeste zopakuju do oci tomu blbcovi, kvuli kteremu hlavne odchazim a ktery se najednou rozciluje, proc vlastne odchazim. *frajer*

Na nejake reference ja nehraju. Firem je jak nasr*no, takze kdyz te nevezmou v jedne, tak te prijmou v jine nebo si zalozis vlastni a sance, ze tvoje soucasna firma bude na trhu i za 5-10 let jsou s vysokou pravdepodobnnosti blizke nule. Nehlede na to, ze nikdo nekontroluje reference z doby pred 5-10 lety.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 18.11.13 22:30
avatar
Oni ani nemusí čekat až někdo zavolá. Můžou si zjistit kam přecházíte a zavolat tam sami. To se mi už stalo.
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 19.11.13 02:25

ringo má pravdu, bydlím v poměrně velkém městě a je tu šuškanda jako prase, možná vetší než na vsi a obzvláště takový ti ambiciózní nazdárci se slézají na golfu a nebo v barech a probíraj tam zaměstnance...

Ohodnoceno: 0x
 
Od: zvidalek*
Datum: 21.11.13 10:07

Jen tak, že kecáme. Mám povahově výborného ředitele (ale ten ani neví, co dělám), pak je přímý nadřízený, to je takový neutrál a pak předseda představenstva , hovězí mozek, vesnický buran, chcete-li. Takže velmi záleží na tom, kam by se budoucí zaměstnavatel dovolal.

Od: narf
Datum: 19.11.13 08:42

Přicházíte o možnost uvést předchozího zaměstnavatele pro reference, když by byly blbé. Ale asi se nic víc neděje, jenom hemzy.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.