Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu v Děčíně sociálku

Od: iskiii* odpovědí: 6 změna:

mám dotaz podporu mi nepřiznali tak chci zajít na sociálku,kde to v Děčíně najdu?díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Okresní správa sociálního zabezpečení Děčín. Adresa: Ruská 61/33, 405 02 Děčín. Telefon: +420 412 505 111. Fax: +420 412 505 299. ale ta je vám k ničemu, podporu přiznává Úřad práce Březinova 442/1,Děčín 405 02 a pozor na úřední hodiny doplněno 18.11.13 17:08: pro fidonet - nevím,zda jsem Vaši odpově´d pochopil, ale UP nemá nic společného s ČSSZ ,není to žádný jeho nadřízený orgán a nemá vůbec pravomoci posuzovat,zda měla být a nebo neměla být podpora přiznána.

fidonet*
hodnocení

0x

máte špatný postup. pokud Vám cokoli UP nepřiznal, musíte se obracet na nadřízený orgán a tím se OSSZ, tedy okr.správa soc.zabezpečení. tam pošlete podnět k přešetření. tedy věřím, že jste proti nepřiznání podpory v zákonné lhůtě podali odvolání přislušnému UP, který Vám podporu nepřiznal. Pokud popíšete situaci sem, klidně Vám napíšu, zda Vám ji měli či neměli přiznat.

doplněno 18.11.13 20:10:

RIP - nad čím jsem přemýšlel. Odvolací orgán je MPSV , OSSZ je na důchody. Omlouvám se

doplněno 18.11.13 20:10:

RIP - nad čím jsem přemýšlel. Odvolací orgán je MPSV , OSSZ je na důchody. Omlouvám se

Fido, OSSZ není nadřízeným orgánem ÚP. Spadají sice pod jedno ministerstvo (MPSV), ale jinak nemají nic společného (kromě resortních koordinovaných kontrol, na nichž se ovšem podílí např. i celní správa).

iz*
hodnocení

0x

Dotaz je moc stručný, takže se můžeme jenom dohadovat, co Vám nepřiznali, a co potřebujete vyřídit.

Odhaduji, že Vám nepřiznali podporu v nezaměstnanosti, a že potřebujete státní sociální p/... (např. příspěvek na bydlení) nebo pomoc v hmotné nouzi (např. příspěvek na živobytí).

O státní sociální podporu se žádá na kontaktním místě /....

--- Přidávám se k Fidonetovi: Proč Vám nepřiznali podporu (třeba na něco společně přijdeme)?

iskiii*
hodnocení

ano pomoc v hmotné nouzi o to si chci zažádat

fidonet*
hodnocení

0x

bohužel, hmotná nouze není obligatorní dávka, a její příznání záleží na správním uvážení, tak jak je místně obvyklé. Z toho vyplývá, že pokud tu dávku v bělotíně přiznávají a v Tomaríně ne, tak s tím nic nenaděláte. Ale zase pokud to v Bělotíně už uznali sousedovi, za stejných podmínek, už to musí ( měli by) uznat i Vám.

doplněno 18.11.13 20:09:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]