Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nadepisování obálek - za vklad 50,-

Od: pajus* odpovědí: 6 změna:

Na brigádách jsem našel právě lepení obálek od nějaké Evy Szkanderové. Chce poslat 50,- a jedná se o fotbalový klub Manchester United. Máte s tím také zkušenosti?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blanca*
hodnocení

0x

Doporučuju nebrat.Je jedno,jestli je to fotbal.klub nebo psí žrádlo (můj případ) nebo jiné.Práce spočívá v tom,že paní Ti pošle za Tvé peníze ofocené něco o fotbal.klubu.Ty si na své náklady koupíš obálky,papír,barvu do tiskárny atd.Vše třeba 50x ofotíš,dáš do obálek.Pak podáš někde inzerát,že nabízíš práci nadepisování obálek,na jaký jsi nejspíš reagoval sám.A až Ti budou volat zájemci o tu práci,tak jim zas za jejich prašule pošleš jednu z těch tvých obálek.Teprve až dotyčný zaplatí naší poště,tak se Ti vrátí náklady.Navíc,se může stát,že Tě někdo z těch lidiček udá za obohacování se na jejich úkor.Taky se v mnoha případech stane,že až zjistí,co to obnáší,tak chtějí peníze zpět a ty posíláš a posíláš a pořád nic nemáš.Ušetři 50,kč *frajer*a hledej dál,tudy cesta k penězům nevede.Hodně štěstí.

zz*
hodnocení

0x

Ahoj zkušennosti mám, je to podvod, ožádné nadepisování nejde. Jen ti přepošle instrukce jak to posílat dál a tobě že budou lidé posílat 50,- . jestli se najde nějaký trouba atd...běží to dokola. Já také byla tím troubou.

8976*
hodnocení

0x

zkusenost že s tebou někdo vykýve je za 50,- K zadarmo skus to...

gomanek*
hodnocení

0x

O tom již bylo spoustu diskuzí.

Je to podvod. Jediné, co některým došlo byla obálka a v nítext, nechť stejný inzerát si vystaví a pošlo udalším lidem :)

majcinka*
hodnocení

0x

Nebrat podvod! Sama jsem chtěla před rokem totéž jen inzerát byl s jiným jménem. Než jsem došla na poštu s obálkou vč.50.-a obálkou se známkou,byla v Tv reportáž co se týkala přesně téhož inzerátu ,na který jsem chtěla reagovat. Spostu lidí naletělo! Vypadalo to zajímavě,ale pokud to chcete zkusit je to jen na Vás. M

lenicka*
hodnocení

0x

PŘESNĚ JAK PÍŠOU VŠICHNI JE TO PODVOD, JÁ SAMA NALETĚLA UŽ NIKDY ŽÁDNÉ PENÍZE NIKAM NEPOŠLU. JEDNÁ SE PŘESNĚ O TO CO SE POPISUJE V NĚKOLIKA ODPOVĚDÍ PŘEDE MNOU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]